Fujitsu Sweden AB · Publicerad 23 okt 2019

Fujitsu söker nu till kund inom Göteborg stad .Net utvecklare.
Teamet består i dag av 5 erfarna systemutvecklare som kompletterar varandra i erfarenhet och kompetens. Avsikten är nu att stärka upp teamet med ytterligare en till två .NET utvecklare

Kvalifikationer

En erfaren fullstack utvecklare Microsoft.NET utveckling med + 4 års erfarenhet. Konsulten kommer jobba med utveckling.

Konsulten skall ha följande erfarenheter, förmågor och kompetenser:
  • Praktisk erfarenhet av Agil utveckling
  • .NET utveckling C#, ASP.NET MVC
  • .NET Framework och .NET Core.
  • GIT /TFS
  • MS Visual Studio
  • MS SQL
  • Front-end utveckling Java-Script/jQuery/CSS/HTML
  • Vara tillgänglig minst 3 dagar per vecka
  • Vara placerad på kontoret inom Göteborgs Stad.
Önskade Kompetenser:

Kunskaper inom .NET samt både C# och Visual Basic och erfarenhet motsvarar de olika kompetensnivåer. Goda kunskaper om Web-utveckling med ASP. Net krävs. Omfattar även kunskap och erfarenhet av Microsoft Sharepoint, databaser (primärt SQL Server) och Microsoft BizTalk Server. Ska ha goda kunskaper om användning av Team Foundation Server/Visual Studio Team Services och av testdriven utveckling. Erfarenhet av Active Directory/LDAP, Azure AD, SCCM, VBScript/Powershell är meriterande.

Det är även meriterande med ledarskapserfarenhet,I arbetsuppgifter ingår huvudansvar för ledning av större grupp, Genomförande av uppdrag med mycket hög kvalité och självständighet är också positivt i denna tjänst.

Kunden vill ha in ny kompetens och nya synsätt, det är viktigt att det är konsulter som vill lära sig av andra och dela med sig av sin kompetens i teamet. Vi söker resultatinriktade personer som lägger vikt vid att fokusera på kundnytta. Konsulterna skall också genom sin erfarenhet av olika kunder och uppdrag förstå vikten av att skapa förvaltningsbara lösningar.

Vi kan erbjuda dig:


Tjänsterna omfattas 3-5 dagar för att konsulten även skall ha möjlighet att kunna arbeta med annat uppdrag parallellt

Arbetet sker i huvudsak på plats hos kund i Göteborgs stad.

Konsult uppdraget innebär 3 dagar per vecka under 2019 och fram till och med december 2020, som kan förlängas tom 2022-11-30.

I den här rekryteringen tar vi hjälp av Barona.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost men för frågor/information kontakta: Åsa Sönnergaard asa.sonnergaard@barona.se

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; Agil utveckling, NET utveckling C#, ASP.NET MVC,NET Framework och .NET Core. GIT /TFS,MS Visual Studio,MS SQL,Front-end utveckling Java-Script/jQuery/CSS/HTML,Göteborgs stad, Ledarskap.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 nov 2019
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga