Göta Energi AB · Publicerad 16 feb

Till vår kund Göta Energi söker vi nu en ekonom som gillar att ha roligt på jobbet och trivs med ett stundtals högt tempo. Du kommer att arbeta i ett team på fem personer med en stark teamkänsla och ett gott samarbete.
Tjänsten innebär ett arbete med hela flödet av fakturering, inbetalningar, kravhantering, löpande redovisning, samt övriga administrativa arbetsuppgifter. Arbetet innebär ett nära samarbete med övriga kollegor på ekonomifunktionen, support till kundservice och att du ska vara behjälplig till övriga staben med diverse administrativa uppgifter. Göta Energi ser långsiktigt på denna rekrytering och för rätt person finns möjlighet att på sikt växa inom organisationen.
Du kommer att erbjudas en stimulerande och dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till att vara med och påverka ett företag i stark tillväxt. Du kommer att rapportera till Ulf som är Ekonomichef.

Arbetsuppgifter och ansvar:
  • Löpande arbete med faktureringsprocessen, inbetalningar, och kravhantering
  • Support till kundservice vid kundförfrågningar
  • Löpande redovisning och bokslut
  • Aktivt delta i aktiviteter och projekt i företagets kontinuerliga förbättringsarbete
  • Medverka i rapportframtagande, nyckeltal och annan löpande administration
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande, erfarenhet av redovisning och minst 1 - 2 års arbetslivserfarenhet från en ekonomiavdelning. Du har även goda kunskaper i Excel och har förmågan att arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt.
Viktiga personliga egenskaper hos dig som person är engagerad, noggrann, en lagspelare och lojal.

Välkommen att ansöka med bifogat CV och personligt brev via www.jerrie.se, absolut senast den 25 februari, men gärna omgående.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Erik Hjortsjö på 0762 - 23 70 36.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Göta Energi är ett marknadsorienterat elhandelsbolag med starkt fokus på tillväxt. Dagligen arbetar vi mot visionen att bli Sveriges mest omtyckta elbolag. Vi sitter i fina kontorslokaler vid Heden i Göteborg. Här arbetar ca 80 personer idag. Göta Energi är en av de snabbast växande aktörerna på den svenska elmarknaden. Sedan 2017 ingår vi i Fortum som är Nordens största energibolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
Jerrie AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga