Göta Energi · Publicerad Idag 00:00

Göta Energi är ett av Sveriges största elhandelsbolag och ingår i Hafslund
ASA, en av Nordens största energikoncerner. Vi är ett marknadsorienterat bolag med starkt fokus på tillväxt. Dagligen arbetar vi mot visionen att bli Sveriges mest omtyckta elbolag. Företaget är idag placerat i Kungälv, men flyttar i slutet av 2016 in i nyrenoverade lokaler i centrala Göteborg.

Som elbranschens utmanare är Göta Energi inne i en spännande utvecklingsfas med mycket ambitiösa tillväxtmål. Vi är stora, men ska bli mycket större! Vi söker dig som vill vara med på en verklig framgångsresa, tillsammans med vårt vinnande team.

Marknadschef

Vår nuvarande marknadschef går vidare mot nya utmaningar och vi söker hans ersättare. Du kommer spela en avgörande roll i bolagets tillväxt och vår ambition att bli Sveriges mest omtyckta elbolag.

I denna strategiskt viktiga roll kommer du leda bolagets marknadsavdelning som idag består av fem medarbetare med olika ansvarsområden. Avdelningens övergripande mål är att utveckla kundlojaliteten, öka lönsamheten i kundbasen och stärka företagets varumärke och kännedom. För att göra detta arbetar avdelningen bland annat med kommunikation via huvudsakligen digitala kanaler, produktutveckling och analyser. Avdelningen ansvarar också för affärsutveckling samt har en tät samverkan med försäljningsavdelningen. Företagets huvudfokus ligger på konsumentmarknaden, men du förutsätts även bidra inom företagssegmentet.

Du kommer att leda ett motiverat och kompetent team, och genom rätt prioriteringar och en strategisk vision kombinerat med ett operativt fokus bidra till vår lönsamma tillväxt. Marknadschefen sitter också i företagets ledningsgrupp där du förväntas bidra till företagets utveckling inom flera områden. Du kommer också att ingå forum och projekt inom Hafslundkoncernen där erfarenhetsutbyte och utveckling av koncerngemensamma mål är i fokus.

Ansvarsområden:
 • Utveckla lönsamheten i kundportföljen
 • Säkerställa att företagets varumärke utvecklas i rätt riktning
 • Aktivt bidra till en ökad kundlojalitet och längre kundlivslängd
 • Utveckla den digitala närvaron
 • Säkerställa en effektiv kundkommunikation i samtliga kanaler
 • Leda prioriterade affärsutvecklingsprojekt
Personliga egenskaper
Du är en resultatorienterad, analytisk och handlingskraftig ledare som trivs med att arbeta i ett bolag under tillväxt. Du är prestigelös och tycker om att växla mellan operativt och strategiskt arbete. Dessutom är du kommunikativ och har en god förmåga att motivera och leda andra. Din förmåga att tänka affärsmässigt är viktigt då du även förutsätts bidra till företagets övergripande utveckling.

Göta Energi söker dig som:
 • Har flera års erfarenhet som ledare, gärna med erfarenhet från rollen som marknadschef
 • Är kunnig inom CRM-baserad marknadsföring, digital kommunikation och varumärkesutveckling
 • Är analytisk och affärsmässig
 • Har förmåga att planera och leda förändringsarbete
 • Har en förmåga att bedöma kommunikation i form och text
 • Högskoleutbildning
Vi erbjuder dig en stimulerande och dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till att vara med och påverka ett företag i stark tillväxt!

För mer information är du välkommen att ringa Per Synnes på Transearch International, 0702-99 15 30. Din ansökan med cv och personligt brev skickar du snarast och senast den 30 september till per.synnes@transearch.se.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Göta Energi tillgängliga