Göteborg Energi · Publicerad 4 nov 2019

Brinner du för sälj och vill jobba på Göteborgs roligaste arbetsplats med härliga kollegor? Vill du kunna påverka din egen lön och äntligen ha råd med den där resan som du så länge drömt om? Då kan vi på Poolia hjälpa dig! Vi söker nu innesäljare till Göteborg Energi. Alla är välkommna att skicka in en ansökan och vi söker både erfarna säljare samt dig som inte har något erfarenhet av sälj sen tidigare. Alla tjänster är långsiktiga heltidsuppdrag och du får chansen att utveckla dina tidigare kunskaper eller att starta din karriär inom sälj. Sök tjänsten idag då platserna kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Om tjänsten

Du kommer vara anställd utav Poolia och uthyrd till Göteborg Energi. Du kommer jobba centralt i Gårda under kontorstider. Arbetstiderna är måndag-onsdag 09:00-18:00 samt torsdag-fredag från 08:00-17:00. Du blir en del av ett härligt gäng på cirka 10-15 personer där du får chansen att utvecklas inom yrket. Du har alltid en fast grundlön samt mycket god provision. Alla tjänster erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och goda förmåner. Som konsult på Göteborg Energi har du gratis tillgång till bolagets träningsanläggning. Göteborg har två olika avdelningar som båda söker säljare av olika karaktär. På bolaget finns en säljavdelning mot privatperson och en säljavdelning mot företag. Nedan följer en beskriving av de olika avdelningarna.

På säljavdelning mot privatpersoner söker vi dig som vill kickstarta en karriär inom sälj. Ingen tidigare erfarenhet krävs och du kommer att få en gedigen betald utbildning i början av din anställning. Här kommer du ringa utgående samtal till privatperson för att sälja elavtal. Du kommer arbeta i ett öppet kontorslandskap tillsammans med drivna kollegor där idéer och säljstrategier dagligen diskuteras. Roliga säljtävlingar med priser, både på individnivå och i team. Tjänsten har löpande starter i december/januari. Låter detta som någonting som passar dig så söker du tjänsten via länken.

https://www.poolia.se/lediga-jobb/goteborg/vill-du-jobba-som-saljare-pa-goteborg-energi/53984/

På säljavdelningen mot företag söker vi dig som har tidigare erfarenhet av telefonförsäljning och vill vidareuteveckla dina kunskaper inom yrket. Du kommer att ringa utgående samtal till företag och sälja elavtal. Du förstår din kunds situation, för att snabbt kunna erbjuda rätt erbjudande utifrån kunds behov och du skapar nya kundrelationer dagligen. Här finns även möjligheten att få åka ut och träffa kunder face2face. Du kommer arbeta med ett härligt gäng på cirka 10 personer som alla vill företaget bästa och strävar efter goda resultat. Tjänsten har start omgående och har löpande starter hela vintern. Har du erfarenhet av försäljning sen tidigare så är denna roll för dig. Du söker tjänsten via länken.

https://www.poolia.se/lediga-jobb/goteborg/produktspecialist-inom-forsaljning-till-goteborg-energi/54782/

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för sälj och tycker det är roligt att se snabba resultat. Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som är driven, kommunikativ och uttåtriktad. Vi ser att du är duktig på att hålla tider och jobba hårt för att nå dina mål samt att du drivs av att knyta nya kontaker. I övrigt önskar vi att du har:

Goda datorkunskaper främst i MS Office.
Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Du kan arbeta heltid under kontorstider.

Om verksamheten

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad och som varje dag bidrar till en mer hållbar vardag. Bolaget är idag Sveriges största helt kommunala energibolag. De jobbar för alla göteborgare och med hela staden. Det ger dig som jobbar här möjlighet att vara en del av något större och samtidigt göra viktiga avtryck i vår stad.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Innesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga