Göteborg Landvetter Airport · Publicerad 18 jan

Swedavias flygplatser är en mötesplats för människor, och oavsett vilket behov våra kunder har ser vi till att alla känner sig trygga och välkomna hos oss. Enhet Passenger Services utför det minutoperativa arbete som krävs för att resenären snabbt och effektivt skall ta sig till och från flygplanen. Vi söker nu nya medarbetare till vårt team!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att hjälpa och ledsaga resenärer med nedsatt rörlighet och funktionsvariation till och från flygplanen samt med passagerares bagage och tekniska hjälpmedel såsom rullstolar. Du möter dagligen människor med unika behov och i tjänsten ingår en hel del tunga lyft. Vid behov stöttar du kollegor inom andra enheter med att exempelvis ge flygplats- och turistinformation till passagerare ute i terminalen och med att se till att bagagevagnar finns tillgängliga för passagerare.

Våra team präglas av samarbete, vi stöttar varandra och hjälps åt att skapa en trygg miljö för våra kunder och varandra. Som anställd på Swedavia och Passenger Services blir du en del av en energifylld miljö med fokus på mötet med människor, säkerhet och god service.

Din profil

Vi söker dig som trivs med och uppskattar att ge professionell service och som på ett bra och flexibelt sätt kan bemöta människor i olika typer av situationer. Du har god kommunikativ förmåga, är bra på att ta egna initiativ i ditt dagliga arbete och är trygg med att fatta snabba beslut. Du som trivs i den här rollen är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga och pressade situationer. Dina kunskaper i svenska såväl som i engelska är mycket goda, och kan du tala ytterligare språk så är det en klar fördel. Då tjänsten innefattar att lyfta och förflytta personer mellan olika positioner och transportmedel är det viktigt att du har de fysiska förutsättningarna som krävs för denna typ av arbete. Du har körkort B.

Det är meriterande om du tidigare arbetat med kundservice och/eller fysiskt krävande arbeten. Är du van att hantera pressade situationer är även det en fördel. Vi är dock måna om att hitta rätt person till vårt team, så din personlighet och attityd kommer att väga tungt i vår bedömning.

Vi erbjuder

På våra flygplatser möter vi hela världen, varje dag. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, det är en förutsättning för vår framtida utveckling som ett hållbart företag. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Ansökan
Ansökan kan endast ske via vårt rekryteringssystem. För komplett ansökan krävs att du även genomför ett servicetest som ingår i urvalsprocessen. Information och länk till servicetestet erhåller du via mail när du registrerat din ansökan. I denna rekryteringsprocess ingår vidare steg som ett arbetspsykologist test samt videofrågor som vi vill att du besvarar. Detta kommer vi att kommunicera till dig via mail och därefter kontaktar vi dig för en telefonintervju och i ett sista steg en personlig intervju hos oss.

Anställning och kontakt

Vi söker både sommarvikarier på heltid och deltid, även timanställda som kan arbeta vid behov.

Har du frågor om tjänsterna kontakta Per-Magnus Svenson, Gruppchef PRM, på telefon 010 1093239.

Arbetet innebär skifttjänstgöring då verksamheten har öppet dygnet runt. Du kommer att arbeta både dagtid, kvällstid och helger, och måste kunna ta dig till och från flygplatsen under dygnets alla timmar.

Rekryteringsdag/intervju kommer att ske den 21 februari samt obligatoriska praktiska moment den 20/3 eller 21/3.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html

Välkommen med din ansökan senast 12 februari 2019. Urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga