Göteborg Landvetter Airport · Publicerad 18 jan

Som lokalvårdare bidrar du i ditt arbete till flygplatsens kundvärde - du är en viktig del i hur väl våra resenärer och hyresgäster trivs och hur de uppfattar vår flygplats. Att våra ytor är hela och rena är viktigt och som medarbetare på Facility Clean deltar du aktivt i arbetet med att skapa en hållbar arbetsplats. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt, årets alla dagar och vi söker nu efter kollegor som vill jobba extra vid behov för att förstärka vårt härliga team.

Dina arbetsuppgifter

Lokalvårdare på Göteborg Landvetter Airport utför städning hos interna och externa kunder inom flygplatsområdet samt i flygplatsens publika ytor. Du ansvarar för att städuppdraget blir utfört enligt våra uppsatta kund- och kvalitetskrav på ditt ansvarsområde i syfte att bidra till ett långsiktigt underhåll och nöjda kunder. Därtill ansvarar du för att material- och maskinvård blir utfört enligt gällande rutiner för de redskap du använt i arbetet. Arbetet inkluderar även periodiska städmoment, storstädning och fönsterputs med mera.

Din profil

Att agera pålitligt, engagerat, nytänkande och välkomnande är vägledande för oss på Swedavia varför vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Vi söker dig som är serviceinriktad och trivs med att arbeta i dynamiska miljöer med högt tempo. Då du kommer att agera representant för flygplatsen är det viktigt att du är lyhörd inför din omgivning och bra på att kommunicera. Du samarbetar med glädje med dina kollegor men trivs även med att självständigt arbeta för att effektivt hantera det dagliga arbetet.

Du deltar aktivt och engagerat i enhetens förbättringsarbete för att skapa en trivsam arbetsmiljö och en ökad kundnöjdhet. Då flygplatsen är en arbetsplats i ständig förändring behöver du vara flexibel och snabbt kunna anpassa dig efter nya förutsättningar. Vi ser att du talar svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Då du kommer att jobba skift är det fördelaktigt att du har körkort B och tillgång till bil. Du skall kunna ta dig till och från flygplasten alla tidpunkter på dygnet.

Vi erbjuder

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Ansökan
Ansökan kan endast ske via vårt rekryteringssystem. För komplett ansökan krävs att du även genomför ett servicetest som ingår i urvalsprocessen. Information och länk till servicetestet erhåller du via mail när du registrerat din ansökan. I denna rekryteringsprocess ingår vidare steg som ett arbetspsykologist test samt videofrågor som vi vill att du besvarar. Detta kommer vi att kommunicera till dig via mail och därefter kontaktar vi dig för en telefonintervju och i ett sista steg en personlig intervju hos oss.

Anställning och kontakt

Vi erbjuder både tjänster och behovsanställningar. Tjänsterna är vikariat som omfattar 24%-95% och innebär skifttjänstgöring. Du jobbar på rullande veckoschema, troligtvis tvåskift. Vi söker även dig som vill jobba natt.
Vid frågor är du välkommen att kontakta gruppchef Marie Ekblad marie.eblad@swedavia.se 010 109 32 09 eller gruppchef Camilla Jönsson camilla.jonsson@swedavia.se

Rekryteringsdag/intervju kommer att ske den 22/2 och 28/2 samt obligatoriska praktiska moment den 20/3 eller 21/3.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning, där du bland annat måste intyga dina senaste fem års förehavanden. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html

Välkommen med din ansökan senast 12 februari 2019. Urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga