Göteborg · Publicerad 10 jan

Vi på Beijer satsar och tror på vår företagsförsäljning likt vår personals utveckling. Teamet i Göteborg söker nu en ny stjärna med fokus på innesälj som ska stärka teamet. Besitter du kunskap inom försäljning samt byggmaterial och är intresserad av att bli del av ett företag som värnar om varandra? Vi välkomnar din ansökan idag, tillsättning sker så snart vi funnit rätt person.Arbetsbeskrivning


Som företagssäljare på Beijer Byggmaterial arbetar du huvudsakligen med utveckla den lokala försäljningen mot våra professionella kunder. Du är Beijers ansikte utåt då du är en av de första personerna som våra företagskunder möter. Främsta syftet med rollen är att skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder som lägger grunden för en framgångsrik försäljning. I arbetsuppgifterna ingår mycket kundkontakt, lämna offerter, teckna avtal, ta emot order och arbeta i vårt affärssystem Trygg. Du kommer att vara placerad på vår filial i Hisings Backa, där även vissa kundbesök samt delvis försäljning/rådgivning till våra privatkunder ingår i rollen.Vem är du?


Vi söker dig som är driven, självgående, utåtriktad och social. Du har ett intresse för byggnadsmaterial och att utveckla försäljning. Som person trivs du i en fartfylld organisation med högt i tak och har en förmåga att skapa goda kundrelationer samt att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder. Du ska ha erfarenhet av försäljning och det är meriterande med goda kunskaper om byggmaterial.

För att du ska passa i rollen ser vi gärna att du är:
  • Noggrann
  • Analytisk
  • Driven
  • Självgående
  • Utåtriktad & social


Vad erbjuder Beijer


Att bli en del av det viktigaste navet av vår verksamhet, företagsförsäljning. Vi uppmärksammar och lyfter våra företagssäljare för att visa att prestation gynnar dig samt erbjuder utvecklingsmöjligheter. Vi är ett sammansvetsat säljteam som arbetar tätt ihop med våra olika segmentteam såsom Fasad & Betong, kökssälj och butiksälj. Då vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen har vi en gedigen rekryteringsprocess för att hitta rätt person.

Kontakt ifrån rekrytering- och bemanningsföretag undanbes.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga