Göteborgs Tekniska College · Publicerad 7 nov 2019

Göteborgs Tekniska College är ett utbildningsföretag som ägs av Volvo Cars och Volvo Group tillsammans med Göteborgs Stad. I nära samarbete med industrin bedriver vi gymnasieskola (GTG), yrkeshögskola, yrkesvuxenutbildning och företagsutbildning.

Fordonsindustrin har nu på allvar inlett arbetet med en övergång från fossil till el- och hybridfordon. Det är ett paradigmskifte som innebär att medarbetare inom industrin behöver tillgång till nya kompetenser och färdigheter. För att matcha industrins kompetenskrav har vi på Göteborgs Tekniska College tagit fram ett utbildningspaket som vi kallar Electromobility och som fokuserar på olika aspekter av elektrifieringen; tex. batterisystem, laddningssystem och kraftkällor. Ett återkommande och extra viktigt inslag i alla utbildningsmoment är elsäkerhet. Många yrkesroller i både utveckling, produktion och eftermarknad berörs i dag av lagkrav på genomgången elsäkerhetsutbildning och våra kunder återfinns bland stora och små företag inom fordonsindustrin. Därför söker vi nu dig som vill ingå i vårt Electromobility- team och arbeta med att utbilda i elsäkerhet för fordon och fasta installationer.

Vi tror att du har en bakgrund som Elingenjör med inriktning mot elkraft, starkström och kraftteknik eller liknande. Du bör ha god kännedom om svenska och internationella standarder, lagar och regelverk som reglerar arbete med fordon och fasta installationer. Du kan uttrycka dig väl, både muntligen och skriftligen, på både svenska och engelska. Erfarenhet av utbildningssituationer är meriterande. Du är nyfiken, prestigelös och villig att ständigt utvecklas och lära nytt. Det du inte kan från början, får du möjlighet att lära dig på plats hos oss. Vi erbjuder dig ett intressant och varierande arbete där du kommer att möta spännande aktörer inom en fordonsindustri i förändring och vara delaktig i att driva övergången från fossil till el- och hybridfordon.

Anställningsform: Tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Omfattning: 100 %. Vi tillämpar teknikavtalet med 40-timmars arbetsvecka, flextid, arbetstidsförkortning och fem veckors semester. Individuell lönesättning.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och det är därför bra om vi får din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-12-20. Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV via vårt rekryteringssystem som du hittar på våra hemsidor. Vi undanber oss kontakt från kandidatförmedlingsföretag, rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja rekryteringstjänster.

Vi eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktpersoner:
Edin Oruc, gruppledare, 0708-581966, edin.oruc@gtc.com

Fackliga kontaktpersoner
Günter Sand, 0708-581907, gunter.sand@gtc.com
Alice Bröms, 0708-581934, alice.broms@gtc.com

Besök oss gärna på www.goteborgstekniskacollege.se eller www.gtg.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Strävar du ständigt efter att utvecklas inom dina ämnes­om­råden och som pedagog? Är du en lagspelare som uppskattar att ta ansvar och som drivs av högt uppsatta mål? Då är vi en arbetsplats för dig!

Vi arbetar aktivt med jämställdhet och att öka mångfalden inom vår verksamhet. Vi vill således ha en bra mix av person­lig­heter, kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrunder.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Göteborgs Tekniska College tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga