GRANULDISK · Publicerad 10 jan 2020

Vill du arbeta med försäljning och affärsutveckling i ett expansivt svenskt företag? Vill du bli en del av en företagskultur som sätter sina anställda först, vårdar långsiktiga relationer och främjar ett innovativt klimat? Vi utökar nu vår försäljningsorganisation med två Area Sales Managers - en i Göteborg med ansvar för Västergötland, norra Sverige och Norge samt en med placering i Malmö med ansvar för södra Sverige, Danmark och Nederländerna.

GRANULDISK är ett internationellt bolag med innovativa produkter och familjär företagskultur. Våra produkter bidrar till ett bättre klimat genom att erbjuda ett resurseffektivt och mer miljövänligt alternativ till traditionella grovdiskmetoder, men också till en bättre arbetsmiljö för personalen i diskprocessen.

Tjänsten
Som Area Sales Manager arbetar du mot kunder inom Storkök både inom den offentliga sektorn - skolor, sjukhus och äldreboende, samt inom den privata sektorn - restauranger, catering och hotell. Huvuddelen av vår försäljning sker via återförsäljare så i din roll ingår även att skapa och bibehålla goda relationer med våra återförsäljare och övriga samarbetspartners så som kökskonsulter, servicepartners och arkitekter. Du ansvarar för existerande kunder på dina marknader samtidigt som du förväntas utöka dina marknadsområden genom uppsökande verksamhet.

Du ingår i ett team av erfarna säljare från branschen och du rapporterar till Commercial Director North Europe. Du kommer att utgå från din bostad - med tanke på ditt distrikt ser vi helst att du bor i Göteborg med omnejd.

Din profil
Vi söker dig som trivs som bäst där du får användning av din starka inre motor och din förmåga att komma framåt. Då du i din roll kommer att ha stora interna och externa kontaktytor ställer rollen krav på din förmåga att kommunicera och etablera relationer som bygger på förtroende. Som person är du disciplinerad och organiserad - du förstår vikten av att planera och dokumentera ditt arbete samtidigt som du hanterar att arbeta ad hoc när det krävs. Du är orädd, resultatinriktad, energisk och har en stark tro på dig själv i kombination med en förmåga att prioritera din tid på sådant som tar affären framåt. Vi söker dig som:
  • Har några års dokumenterad erfarenhet från B2B-försäljning
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift - vi ser gärna att du behärskar ytterligare språk
  • Har goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av att arbeta med CRM system
  • Innehar B-körkort
Har du tidigare erfarenhet med teknisk-, värdeskapande- och/eller lösningsfokuserad försäljning är det meriterande. Erfarenhet av storkök och försäljning genom återförsäljare ses också som meriterande.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, dock senast 2020-01-26. Du söker tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga CV och personligt brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227. För frågor rörande rollen eller företaget kontakta Commercial Director North Europe Mattias Johansson; Mattias.Johansson@granuldisk.com.

Om GRANULDISK
GRANULDISK är ett Internationellt företag med dotterbolag i Frankrike, Tyskland och Singapore med drygt 70 anställda världen över som tillsammans utvecklar vår innovation: grovdiskmaskiner som använder PowerGranules, vatten och endast en liten mängd diskmedel för att mekaniskt rengöra grytor och kantiner.

Den blästrande effekten i kombination med höga temperaturer diskar hygieniskt rent på bara ett par minuter och använder avsevärt mindre vatten, energi och kemikalier än traditionella grovdiskmetoder. En smart, hållbar och ekonomisk lösning. GRANULDISK grovdiskmaskiner är en svensk innovation som funnits på marknaden i över 30 år. Mer än 10 000 kunder använder våra lösningar varje dag. GRANULDISK är en del av den familjeägda, Malmöbaserade koncernen Sandberg Development, ett bolag som investerar långsiktigt i innovationer med målet att bli företag i världsklass. Besök gärna www.Granuldisk.com för mer information om oss.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga