Garmin Nordic Sweden AB · Publicerad 12 nov 2019

Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på sex månader med möjlighet till anställning hos Garmin. Uppdraget är på heltid med start omgående. Tjänsten är placerad på Garmins kontor i Billdal/Hovås i Göteborg.

Din roll
I din roll som Quality Coordinator kommer du att vara ansvarig för att säkerställa att hög kvalitet bibehålls inom kundsupporten. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team på ca 18 personer som dagligen gör sitt yttersta för att leverera högsta möjliga service till kunderna. Som Quality Coordinator kommer du att ha många kontaktytor internt och externt och samarbeta med dina kollegor i de nordiska länderna. I din roll rapporterar du till Team Leader Sweden. Ditt ansvar kommer bland annat att omfatta:
  • Medlyssning för att identifiera förbättrings- eller utvecklingspotential i kundsamtal
  • Översyn av mailkommunikationen
  • Utbildning av Garmins produktutbud till teammedlemmarna
  • Ansvar för introduktionen av nyanställda
  • Uppföljning av utbildningarna och säkerställa kontinuerlig coachning av medarbetarna tillsammans med Team Leader
  • Undersökning av eventuella produktfel genom testning
  • Vid behov, operativt arbete via telefon och mail
Din bakgrund
Vi söker dig som har en koordinerande bakgrund, gärna även med erfarenhet från servicebranschen och av att ha arbetat med coachning tidigare. Du är van vid att ha både svenska och engelska som arbetsspråk. Vidare har du erfarenhet av att arbeta i olika system och har lätt för att ta till dig ny information.

Du har ett flexibelt och prestigelöst förhållningssätt. Rollen kräver stor uppmärksamhet åt detaljer, effektivitet och en förmåga att kunna arbeta i snabba miljöer med korta tidsfrister. Vidare har du ett intresse av att utveckla och införliva nya och effektiva sätt att uppnå bättre resultat. Den ideala kandidaten för uppdraget är en inspirerande, kommunikativ, proaktiv, lösningsorienterad och professionell person med exceptionella organisatoriska färdigheter och en förmåga att upprätthålla balans mellan flera prioriteringar.

Om Garmin
Tre enkla ord som beskriver våra produkter, vårt företag, vår kultur... vår framtid. Som en ledande global leverantör av navigationslösningar strävar vi efter att tillverka överlägsna produkter för bilar, flyg, sjöfart, utomhusaktiviteter och sport som är en grundläggande del av våra kunders liv.

Med vår affärsmodell för vertikal integrering sköts alla processer för design, tillverkning och lagerföring i egen regi vilket ger oss bättre kontroll över tidsåtgång, kvalitet och service. Våra användarvänliga produkter är inte bara attraktiva på grund av sin tilltalande design, överlägsna kvalitet och bästa värde, utan även för innovativa funktioner som förbättrar livet för våra kunder.

Garmin har fler än 11 400 anställda på över 50 kontor i hela världen.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar detta uppdrag är Konsultchef Stephanie Grammenidis stephanie.grammenidis@thepace.se

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga