Golder Assosiates · Publicerad 14 nov 2019

Just nu söker vi en serviceminded kontorskoordinator till Golder i Göteborg. Vill du utvecklas i ett bolag som befinner sig i tillväxtfas? Här får du chansen att komma in i en internationell miljö med familjär stämning och positiv atmosfär. Har du känsla för service? Trivs du i en roll där ingen dag är den andra lik? Då kan detta vara tjänsten för dig! För denna tjänst krävs inga tidigare erfanheter, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfanhet från tidigare serviceyrken är en stor merit.

Du erbjuds här en spännande och mångsidig roll på ett innovativt internationellt företag, en chans att bli del av en arbetsplats som präglas av kompetens och delaktighet. I din roll som kontorskoordinator kommer du att vara anställd av Poolia som konsult ute i Golders verksamhet. För rätt person finns det möjlighet till en framtid som anställd medarbetare direkt på bolaget.

Låter det som ett uppdrag för dig? Sänd oss din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om tjänsten

I denna tjänsten utgör du en central funktion och är spindeln i nätet på kontoret. Du hälsar besökare välkomna i receptionen och förbereder inför möten och konferenser. Utöver att som receptionsansvarig vara företagets ansikte utåt tar du hand om övrig kontorsservice och håller ordning och att se till att det är trivsamt i kök, mötesrum och andra allmänna delar av lokalerna. Du har som löpande uppgift att hantera företagets bilpark, beställa luncher och fika, samt assistera anställda i allt från bokning av möten och resor till posthantering och beställning av kontorsmaterial. Du kommer även få ansvara för planering och genomförande av företagsevents. Som kontorskoordinator i Göteborg har du en nära kollega och kontakt med koordinator i Stockholm. Ni samarbetar och rapporterar till kontorsansvarig. Med tid och erfarenhet i företaget finns möjlighet till personlig utveckling med utökade arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
 • Resebokningar för alla kontor
 • Hantering av företagets fältbilar
 • Planering av företagsevent
 • Posthantering
 • Kontorsservice
 • Uppdateringar och publiceringar på företagets intranät
 • Introduktion vid nyanställningar
Vem är du?

Som person är du social och ansvarsfull med en känsla för service. Som första ansikte utåt och spindeln i nätet internt på ett konsultföretag är affärsmässighet och professionalism av största vikt. Vidare är du tillmötesgående, prestigelös och proaktiv i ditt arbete, alltid steget före och redo att "kavla upp ärmarna" för att hjälpa till där det behövs. Eftersom Golder Associates är en internationell organisation är obehindrad engelska i tal och skrift ett krav. Då viss hantering av företagsbilar förekommer är det viktigt att du har B-körkort.

Rätt kandidat är också:
 • Kommunikativ
 • Social
 • Framåt
 • Positiv
 • Driven
 • Initiativtagande
Om verksamheten

Golder är ett globalt medarbetarägt konsultföretag inom miljö- och geoteknik. De arbetar med projekt inom infrastruktur, tillverkande- och gruvindustri och vill vara det mest framstående globala företaget inom sin bransch. Företaget är känt för sin expertis och innovativa, hållbara, lösningar och de strävar efter att bistå projekt och beställare från tidigt skede med utredningar och planering till att agera som tekniskt stöd i projektens senare delar. Bolaget befinner sig i en tillväxtresa och behöver mer kompetens och intern personal. Vill du växa tillsammans med Golder? Skicka en ansökan redan idag.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga