Gunnebo Safe Storage Nordic AB · Publicerad 18 nov 2021

Vill du vara med och sätta EverydaySafe på kartan? Brinner du för inredning och design? Är du en hungrig säljare som vill nå nya höjder? Det här är en tjänst där du kan utgå från där du bor men med fördel från någon av storstadsområdena.

Då har du hittat rätt! Vi söker dig som vill vara med och revolutionera köks- och möbelindustrin. Du är en energisk, självsäker och driven person som brinner för försäljning, och din entreprenörsanda och sinne för innovation gör att du vågar tänka nytt!

Om rollen
Till vårt team, som idag etablerar den banbrytande EverydaySafe på den europeiska marknaden, söker vi nu en driven och orädd fältsäljare. Som säljare arbetar du aktivt med att utöka vårt nätverk av återförsäljare, samt stötta de befintliga. Att på butiksnivå stötta, coacha och säljträna våra återförsäljare och ge dem de bästa möjliga förutsättningar för att sälja EverydaySafe vidare till slutkund, är en central del i din roll.

Du är även bekväm i att ta kontakt med nya partners, driva införsäljning och förhandla på central nivå. Rollen spänner över mer strategisk affärsutveckling till operativ säljcoaching i butiksledet, i syfte att driva försäljning. Fokus är på operativ säljcoachning med hög närvaro ute på fältet.

Våra återförsäljare/partners finns främst inom köks- och möbelindustrin, köksinredare, köksbutiker, hustillverkare, fastighetsbolag.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet av att driva försäljning mot eller genom ett återförsäljarnätverk. Du är van att stötta, utveckla och stärka relationen med valda samarbetspartners, både genom de fysiska mötena och med digitala hjälpmedel. En klar merit är om du har erfarenhet av försäljning inom köks- eller möbelindustrin. Ett intresse för inredning och design är ett stort plus. Du behöver ha god förmåga att förstå vad som driver affären och våga utmana för att skapa framgång. Vi är ett innovativt team, som söker dig som vågar och är nytänkande genom alla led.

Du ser, precis som vi, att en faktor i resan mot framgång är en kombinerad strategi av både digital och fysisk penetration. Du är inte bara van vid att jobba digitalt utan trivs med datorn som ditt främsta verktyg.

För att trivas och lyckas i rollen så måste du känna dig trygg i en agil, start-up miljö. Det är en ny produkt med enorm potential och vi utvecklar affären varje dag. Du behöver vara prestigelös, drivas av entusiasm och älska utmaningen att vara med att bygga upp något från grunden. Du behöver ha en god kommunikativ och pedagogisk förmåga och en stor portion eget driv. Du får stora möjligheter att påverka och bidra till vår gemensamma framgång!

Flytande i engelska och svenska är en förutsättning för tjänsten, tyska är meriterande.

Det är en roll som innebär en hel del resande då du kommer ansvara för Norden, Tyskland samt Polen. Du har en kollega i England och rapporterar till teamets chef som är placerad i Italien. I Italien finns även gruppens produktchef. EverydaySafe produceras i Tyskland. Vi ser med fördel att du utgår från någon av storstadsregionerna Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Gunnebo med rekryteringsföretaget Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Martin Dahlberg på 0763-170741. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 9 december.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
EverydaySafe är det första certifierade värdeskåpet på marknaden som är designat för att placeras i hjärtat av hemmet - köket! Alla vet ju att det är i köket som vi lever livet i våra hem, och där vill man också kunna utnyttja förvaringsutrymmena på bästa sätt. Därför har vi inom Gunnebo Safe Storage lanserat nya generationens värdeskåp, designad för att möta den moderna användarens livsstil. Vi har stort fokus på innovation och driver sedan nyligen Gunnebo Innovation Hub i Italien, med målet att utveckla framtidens lösningar för befintliga och nya kunder, varav EverydaySafe är ett av resultaten. Vi fungerar som en start-up enhet inom den stora koncernen, Gunnebo AB
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga