HSB Mölndal · Publicerad 27 sept 2021

HSB står inför en stor omvandling inom digitalisering och utveckling av våra tjänster. Är du förändringsbenägen och vill arbeta i ett företag i stark utveckling? Då är du kanske personen vi söker som vår nya fastighetsförvaltare och teamledare. Vi söker dig som är en trygg och engagerad fastighetsförvaltare med bred kunskap om bostadsrättsförvaltning.

I rollen som fastighetsförvaltare arbetar du med att samordna och driva den löpande fastighetsförvaltningen i samverkan med våra bostadsrättskunder. Du arbetar också med strategiska frågor som avtalsanalyser och uppföljningar av avtal. Tillsammans med din grupp ansvarar du även för att sälja in nya avtal inom teknisk administration.

Andra arbetsuppgifter:
  • Du bedömer utvecklings- och underhållsbehov och driver mindre ombyggnadsprojekt.
  • Du tar fram förfrågningsunderlag och upphandlar entreprenader.
  • Du arbetar med löpande och planerat underhåll inom den tekniska förvaltningen.
I din roll ingår också att vara teamledare för din avdelning. Som teamledare för avdelningen fastighetsutveckling leder och fördelar du arbetet i gruppen som består av tre andra förvaltare. Du är också länken mellan olika team internt och rapporterar till affärsområdeschef teknik. Du ansvarar för att formulera och följa upp mål tillsammans med din grupp.

Vårt mål är att skapa en bekymmersfri vardag för våra kunder, bostadsrättföreningarna, genom att erbjuda kvalitativa förvaltningstjänster. Du har därför ett tätt samarbete med avdelningen fastighetsservice och teamledaren för fastighetsservice. Ni ansvarar tillsammans för att kunden ser och upplever helheten som är en viktig del av vår leverans.

Vi söker dig som är trygg i din roll som förvaltare och har arbetat i rollen i minst fyra år. Du har relevant utbildningsbakgrund och det är meriterande om du har arbetat med bostadsrättsförvaltning. Det är också meriterande om du har erfarenhet av förändringsarbete, till exempel digitala omställningar som kräver nya tankesätt.

Som person är det naturligt för dig att skapa och bibehålla goda kundrelationer och du har förmåga att se våra kunders behov. Du motiveras av att få kollegor att arbeta mot samma mål och skapa teamkänsla. Vidare har du lätt för att kommunicera, både i tal och skrift, och besitter social kompetens. Du tycker att förändringar är naturligt och en rolig utmaning.

HSB strävar hela tiden efter att bli bättre, både som organisation och som arbetsplats, och det blir vi när medarbetarna utvecklas. Vi ger dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete där du kan själv kan påverka din utveckling. Genom att bidra till organisationens framgång kommer dina insatser att värdesättas.

Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens som präglas av kärnvärderingarna engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan. Beslutsvägarna är korta, vilket innebär att du ges goda möjligheter att påverka. Möjligheterna finns hos HSB.

Låter detta som en roll för dig? Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV och personligt brev på jerrie.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se Sista ansökningsdag är den 25 oktober men urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka. Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
HSB Mölndal är ett kooperativt bostads- och förvaltningsföretag med verksamhet i Mölndals stad. Vårt uppdrag är att tillsammans med medlemmarna skapa det goda boendet. Förvalt­ningen omfattar cirka 4 500 lägenheter i bostadsrätt och cirka 240 lägenheter i hyresrätt samt kommersiella lokaler. Idag är vi 24 anställda och kontoret finns i trevliga lokaler på Torggatan 1 B i Mölndal.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fastighet

Inga fler liknande jobb tillgängliga