HTE Produktion · Publicerad 14 nov 2021

Är du en självgående löneadministratör med koll på bokföringen och som vill vara med på resan att bygga framtidens samhälle? Vi söker för HTE Produktions räkning en kvalificerad löneadministratör som vill vara en del av deras trivsamma team. För hos HTE trivs man!

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
I rollen som löneadministratör hos HTE Produktion kommer du ges förutsättningarna för att bygga upp dina kunskaper inom HR. I det tätt sammansvetsade teamet arbetar du brett, men där dina huvudsakliga ansvarsuppgifter är löner. Rollen innebär all administration som sker kring löner där du ges ett helhetsansvar och innebär därmed flera sociala kontaktytor. För dig som gillar att skapa rutiner och sätta en struktur för arbetet ser vår kund gärna att du är delaktig i den processen. Därtill får du arbeta högt som lågt i teamet, vilket även innebär arbete med kund- och leverantörsreskontran.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:

 • Vi söker dig som har erfarenhet från självständigt arbete med löne- och personaladministration.
 • Vidare har du viss erfarenhet från arbete med kund- och leverantörsreskontra.
 • Erfarenhet från byggbranschen är ett stort plus men inget krav.
 • HTE Produktion arbetar i Visma Lön och Hantverksdata Entré.
 • Du är självgående och har en förmåga att förstå helheten inom ekonomi.
 • Med en analytisk förmåga är du bra på att ta in kunskap och har en vilja att utvecklas tillsammans i teamet och med bolaget.
 • Som person är du en glädjespridare, flexibel och har lätt för att skifta fokus när det behövs.
 • Du trivs med att arbeta i en öppen atmosfär där alla hjälps åt.
Placeringsort: Torslanda

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Varmt välkommen in med din ansökan!

Sökord: Löneadministratör, Lönehandläggare, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom, Ekonom, HR-assistent, HR-administratör
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
HTE Produktion AB grundades 1974 och bedriver verksamhet inom anläggning, skötsel, underhåll, markarbeten samt betongrenovering. HTE Produktion AB har idag 81 anställda och omsätter 290 miljoner kronor. Verksamhet bedrivs i södra Sverige med tyngdpunkt på Storgöteborg. Koncernen består av HTE Holding som är moderbolag och de rörelsedrivande dotterbolagen HTE Produktion AB och Göteborgs Gräv och Maskin AB (GMAB). GMAB bedriver uthyrning av gräv- och schaktentreprenadmaskiner och har idag 10 anställda samt omsätter 16 miljoner kronor. HTE har som bolag alltid funderat och reflekterat över vilken samhällsnytta man bedriver och hur vi som bolag kan medverka till att bygga framtidens samhälle. Tillsammans med våra medarbetare deltar vi i detta arbete med energi och engagemang. Vi tror på att skapa ett trivsamt klimat för våra medarbetare och att det bygger på rätt värderingar kring öppenhet, möjlighet att påverka sin egen arbetssituation samt humor och ekonomisk stabilitet.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jenny Österberg på jenny.osterberg@meritmind.se alternativt 0739-427480. Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga