Habasit AB · Publicerad 17 dec

Som Teknisk Säljare kommer du att ansvara för försäljningen i Södra Sverige, mot OEM (maskinbyggare) och större slutförbrukare. Tjänsten innebär både nykundsbearbetning och merförsäljning till befintliga kunder, samt kräver en god teknisk förståelse och förmåga att förstå kundens processer för att leverera unika tekniska lösningar.

I rollen som Teknisk Säljare kommer du att arbeta självständigt mot kund, vilket innebär att du ansvarar för hela säljprocessen, från prospektering, införsäljning och offert till uppföljning. Självklart har du Habasits interna funktioner såsom kundsupport, teknisk support och en central serviceorganisation till din hjälp.

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av försäljning mot industrin, gärna lösningsorienterad teknisk försäljning och att du är trygg i att driva hela säljcykeln på egen hand. Erfarenhet från arbete med drivremmar och transportband är meriterande men vi ser också gärna sökande som arbetat inom exempelvis livsmedelsbranschen alternativt med processteknik och automation. Teknisk utbildning är meriterande men inget krav, men det är viktigt att du har ett stort tekniskt intresse. Eftersom Habasit är ett internationellt företag krävs det att du uttrycker dig professionellt i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Erfarenhet från Navision och/eller SAP är meriterande.

Som person är du självgående, engagerad och strukturerad. Du trivs med att bygga långsiktiga relationer och drivs av att förstå kunderna och deras verksamheter. Du gillar utmaningar och att verka i en omväxlande miljö där du dagligen möter kunder.

Habasit erbjuder en spännande roll på ett framgångsrikt företag med goda utvecklingsmöjligheter där du kommer att få arbeta med en bred produktportfölj i nära samarbetet med kunder och kollegor.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV snarast då vi arbetar med löpande urval, dock senast den 31 december till eva.svanteson@habasit.com.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Försäljningschef Sverige, Daniel Åberg, 076 – 6777607, daniel.aberg@habasit.com eller

HR Ansvarig, Eva Svanteson, 070 - 583 80 36, eva.svanteson@habasit.com.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Habasit, med säte i Schweiz, grundades 1946 och är världens ledande producent av transportband och drivremmar. Genom strategiska företagsförvärv och egen utveckling har produktutbudet under senare tid breddats till ett unikt totalerbjudande av drivrems- och transportbandslösningar. Habasit är verksamma inom flertalet olika industrier såsom livsmedel, automation, trä- papper- och verkstadsindustri m.m. Läs mer på www.habasit.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Habasit AB tillgängliga