Hagmans Nordic AB · Publicerad 13 okt

Till miljöavdelningen i Fritsla söker vi nu en produktsäkerhetsspecialist. Du kommer att ingå i ett team som består av tre personer. Teamet säkerställer att gällande regler och ramverk såsom REACH- och CLP förordningarna följs. Som Produktsäkerhetsspecialist kommer du bl.a. att arbeta administrativt med att klassificera produkter enligt CLP och upprätta säkerhetsdatablad, göra produktanmälningar samt bistå i arbetet inom företagets ledningssystem.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom kemiområdet eller införskaffat dig erfarenheten på likvärdigt sätt, samt gärna har några års arbetslivserfarenhet inom relevant område. Meriterande är om du tidigare har arbetat med att ta fram säkerhetsdatablad eller jobbat med ram- och regelverk såsom ledningssystem och miljölagstiftning.
Som Produktsäkerhetsspecialist har du kontakt med myndigheter och kunder i både Sverige och Europa, vilket förutsätter goda kunskaper i engelska & svenska i både tal och skrift. Talar eller skriver du andra språk är det meriterande.

Hagmans Nordic har ett brett utbud av ytbehandlingsprodukter med dokumentations- och säkerhetskrav. Vår marknad förändras ständigt och det krävs att du är både flexibel och strukturerad. Med ett brett kontaktnät såväl internt som externt är det viktigt att trivas i en prestigelös miljö där du enkelt kan samarbeta med kollegor och tillsammans komma vidare i en lösningsorienterad process. Vi sätter stor vikt på dina personliga egenskaper.

Känns detta som din nästa utmaning?

Välkommen att ansöka med bifogat CV och personligt brev via www.jerrie.se, absolut senast 31 oktober, men gärna omgående. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Erik Hjortsjö på 0762 - 23 70 36.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Hagmans Nordic AB är specialister på skydd och behandling av ytor. Vi utvecklar, producerar och säljer produkter för skydd och behandling av ytor till våra egna och våra kunders varumärken (EMV). Huvudkontoret ligger i Fritsla utanför Borås och labb- och produktionsanläggningar finns i både Fritsla och västgötska Stora Levene. Logistikcentraler finns i Fritsla, Stora Levene och Landskrona.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Jerrie AB