Hemfrid · Publicerad 17 sept 2019

Som Områdeschef på Hemfrid får du kliva in i en snabbrörlig miljö i ett starkt och framgångsrikt bolag. Du har ett helhetsansvar för både kunder och medarbetare i ditt område och kommer ha en nyckelroll i den satsning vi gör i vår tilläggsaffär. Vi hoppas att du vill vara med på vår framgångsresa!

Arbetsuppgifter

I denna roll som Områdeschef får du driva ett eget affärsområde på vårt Göteborgskontor. I vår tilläggsaffär ingår bl.a. våra tjänster flyttstädning, storstädning, flyttservice och barnpassning. Du har ett helhetsansvar för drift, resultat och leverans i ditt område. I det ingår kundansvar, personalansvar, schemaläggning, kvalitetssäkring av vår tjänst, försäljning samt övriga arbetsuppgifter utifrån företagets mål och KPI:er. Du arbetar mycket självständigt och är idag den enda Områdeschefen i detta affärsområde på vårt Göteborgskontor. Dina kollegor i liknande roller finns placerade i Stockholm samt Malmö. Du rapporterar till Regionchef placerad i Stockholm. I rollen ingår även att fortsätta utveckla vår tilläggsaffär, och därför söker vi dig som är nytänkande och duktig på att utveckla affärer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som känner lika stort engagemang för att dina kunder ska bli nöjda som att ditt team ska vara motiverat. Du trivs i en roll med hög arbetsintensitet, är målfokuserad, ihärdig och flexibel. Då vi ser stor utvecklingspotential för affärsområdet söker vi även dig som gillar en utmaning, är nytänkande och har ett stort affärsintresse. Utöver detta ser vi att du har:
  • Mycket god erfarenhet som chef, gärna i en personalintensiv bransch
  • Flera års erfarenhet från service och försäljning
  • Talar svenska samt engelska
  • Meriterande om du besitter en eftergymnasial utbildning inom management, ekonomi eller motsvarande. Samt om du innehar B-körkort och flerspråkig språkkunskap

Vi erbjuder

  • Ett självständigt och utvecklande arbete med stort ansvar
  • Personlig utveckling i service och ledarskap
  • En mångkulturell organisation med stor trovärdighet på marknaden
  • Att vara med på Hemfrids tillväxtresa att ta tjänster i hemmet till nästa nivå
  • Självfallet har vi också kollektivavtal, friskvårdsbidrag, personalrabatter, sociala aktiviteter och tillämpar individuell lönesättning

Övrig information


Tjänsten är på heltid 100 % och arbetstiden är förlagd måndag-fredag 08-17. Vårt kontor är beläget nära Järntorget i Göteborg.


Ansökan


Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jessica Magnusson: jessica.magnusson@hemfrid.se.

Välkommen till Hemfrid!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga