Higab · Publicerad 7 sept

Vill du arbeta med unika miljöer och fantastiska kollegor? Vill du förvalta och utveckla husen som gör Göteborg till Göteborg?

Som en av våra affärsansvariga fastighetsförvaltare är du med och driver verksamheten framåt. Du kommer att ha övergripande ansvar för ett antal fastigheter vilket innebär att du samordnar arbetet med budget, tillsyn, underhåll och utveckling. Du har ansvar för omförhandling av hyresavtal, uthyrning och marknadsföring av lokaler och gör hyres- och lönsamhetsberäkningar. I rollen ligger också ansvar för löpande förvaltning samt att skriva uppdragsbeskrivningar för lokalanpassningar till våra interna projektledare. Du rapporterar till vår biträdande fastighetschef.

På Higab arbetar vi tillsammans i team för att nå bolagets högt ställda mål på kundnöjdhet. Förutom med övriga affärsansvariga fastighetsförvaltare samarbetar du främst med fastighetstekniker och projektledare. En god och kontinuerlig samverkan och dialog med dina kunder är en viktig framgångsfaktor. Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt arbetssätt och det är därför viktigt att du både bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett intressant arbete kopplat till Göteborgs mest kända och karaktäristiska byggnader. Vi är delaktiga i stadens utveckling och har nära samarbeten med Göteborgs Stads övriga bolag och förvaltningar. Bolaget strävar efter tydliga mål på kort och lång sikt. Detta är en tjänst för dig som vill arbeta i en positiv företagskultur där vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, där vi bryr oss, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet från fastighetsbranschen och arbete med kunder i behov av ändamålsenliga lokaler. Du har erfarenhet av resultatansvar och gillar att jobba i team. God kännedom om hyreslagstiftning, förhandling och utveckling av handelsplatser är särskilt meriterande samt erfarenhet av ett kundorienterat arbetssätt. Du bör ha för rollen lämplig högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper. Som person är du affärs- och målinriktad, drivande och har förmåga att se din verksamhet som en del av helheten. Du är kommunikativ, duktig på att uttrycka dig i tal och skrift, samarbetsinriktad och har hög social kompetens.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 september 2018. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martin Dahlberg, 0763-17 07 41.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Higab är ett bolag i Göteborgs Stad med uppdrag att äga, förvalta, bygga och utveckla fastigheter i Göteborg. I beståndet ingår bland annat saluhallar, museer, teatrar, arenor, ett fartyg och 31 byggnadsminnen. Bolaget omsätter 735 mnkr, har ca 80 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 670 000 m². Higab förvaltar byggnader från många tidsepoker och för många olika ändamål.
Flera av byggnaderna är kulturhistoriskt värdefulla, utgör en viktig del av Göteborgs kulturarv och de flesta innehåller verksamheter som präglar staden. Läs mer på
higab.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga