Higab · Publicerad 14 sept

Gillar du utmanande projekt? Vill du arbeta med fantastiska kollegor och unika byggnader?

Higab söker projektledare tidiga skeden

Som projektledare ansvarar du för tidiga skeden i Higabs utvecklingsprojekt. Ansvaret innefattar såväl övergripande som operativa arbetsuppgifter. Du ska i nära samverkan med kund analysera, strukturera och målbestämma projekt, ta fram idé- och behovsstudier samt genomföra förstudier och program. I arbetet ingår också att leda utredningar om teknisk genomförbarhet samt att upprätta projektkalkyler och tidsplaner. Du ska på ett affärsmässigt sätt tillvarata och förstå kundens behov och engagerat leda komplexa projekt och team där många olika intressen ska samordnas.


Vi erbjuder

Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete fullt av utmaningar där du har en viktig uppgift i projekt med betydande påverkan i staden. Higab har en aktiv roll i Göteborgs stadsutveckling och är en viktig part i flera aktuella projekt som exempelvis utvecklingen av evenemangsområdet med nya arenor och bad. Du kommer också att få möjlighet att arbeta med flera av Göteborgs mest kända hus, då det i Higabs uppdrag ingår att vårda och utveckla stadens kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer.

Tjänsten är för dig som vill arbeta i en positiv företagskultur där vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, där vi bryr oss, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Kvalifikationer och bakgrund
Vi söker dig som har arbetat med fastighetsutveckling i tidiga skeden och med större investeringsprojekt. Du har erfarenhet av att leda konsultgrupper, ta fram investeringskalkyler och upphandlingsunderlag. Du bör ha relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper och en bakgrund i bygg- och fastighetsbranschen. Du får gärna ha intresse för form och gestaltning.

Som person är du kommunikativ, lyhörd kreativ och drivande. Särskilt viktig är förmågan att i dialog med kund identifiera de behov som ska ligga till grund för ett genomförbart projekt. Hög social kompetens och förmåga att leda andra är viktiga egenskaper i din roll liksom att du är målinriktad. Vi förutsätter att du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Ditt förtroendeingivande och prestigelösa sätt gör att du är bra på att bygga nätverk och upprätthålla goda relationer.

Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 oktober 2018. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sabina Svensson tel 0735-00 13 87.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Higab är ett bolag i Göteborgs Stad med uppdrag att äga, förvalta, bygga och utveckla fastigheter i Göteborg. I beståndet ingår bland annat saluhallar, museer, teatrar, arenor, ett fartyg och 31 byggnadsminnen. Bolaget omsätter 735 mnkr, har ca 80 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 670 000 m². Higab förvaltar byggnader från många tidsepoker och för många olika ändamål.
Flera av byggnaderna är kulturhistoriskt värdefulla, utgör en viktig del av Göteborgs kulturarv och de flesta innehåller verksamheter som präglar staden. Läs mer på
higab.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga