Humphree AB · Publicerad 18 jan

Vi växer och behöver nu förstärka vår försäljningsorganisation med en teknisk säljare som har en praktisk läggning och en skicklighet att få till affärer!

Tjänstebeskrivning

Vi erbjuder ett varierande arbete med laganda med en blandning av kontorsarbete och praktiskt arbete. Försäljningsteamet som tjänsten tillhör ansvarar för försäljning, marknadsföring, orderhantering, applikation och installationssupport.

Som teknisk säljare består arbetet i att självständigt söka upp nya och vidareutveckla befintliga kunder och projekt. Däri utvecklar du projekt tillsammans med kunden, offererar samt definierar leverans.

Som ett säljverktyg kommer du beräkna och skriva samman rapporter av trim och motstånd. Då det även kan förekomma att du behöver utföra sjöförsök (sk. Commissioning), är det ett stort plus om du har erfarenhet av båtar.

Humphree driver en kontinuerlig produktutveckling. Din roll blir att aktivt deltagande i utveckling av nya produkter och tjänster genom din kunskap och relation till kunder och marknaden.


Arbetsuppgifter:


Hela försäljningsprocessen, från första kontakt till offererande och avslut
 • Teknisk support, installation och val av system
 • Resor till kund (50-70 resdagar/år)
 • Input till produktplanering och utveckling
 • Arrangerande av mässor
 • Sjöförsök i båt
 • Utbildning av Humphree återförsäljare, start av nya ÅF
Du kommer främst sälja mot båttillverkare och återförsäljare men kunder i form av privata båtägare kan förekomma. Då Humphree’s kunder är internationella är resor en viktig del i arbetet och du bör tycka om att resa i jobbet.

Utbildning/Erfarenhet:

Vi söker dig som:
 • har examen från minst tekniskt gymnasium eller motsvarande
 • tycker om att lyckas med försäljning och som har säljerfarenhet
 • tycker om att resa i jobbet
 • har mycket goda kunskaper i engelska både i tal och skrift
 • innehar körkort B
 • är flexibel som person
För att lyckas väl i denna roll tror vi att det är viktigt att vara självgående och flexibel med en tydlig praktisk sida. Du bör ha ett engagemang och förstå vikten av goda kundrelationer samt ha en utpräglad social kompetens och bra samarbetsförmåga.

Vi ser det som mycket meriterande om du har ett naturligt intresse för båtar och marina applikationer. En ytterligare merit är förståelse i elektroniska kontrollsystem samt mekaniska konstruktioner.

Ansökan

Du ansöker genom att klicka på ”sök tjänst”. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är den 20 januari 2018 men vi rekommenderar att du skickar in din ansökan snarast då vi tillämpar löpande urval.

Önskas ytterligare information om hur du ansöker eller nästa steg i processen vänligen kontakta Patricia Key på Roi Rekrytering, patricia.key@roirekrytering.se.

Du som vill veta mer om tjänsten eller företag är varmt välkommen att kontakta Per Landegren på 0708-670821 eller via e-post per.landegren@humphree.com

+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Humphree som ingår i Volvo-koncernen är ett dynamiskt företag som levererar system och tjänster för prestandaförbättringar av semiplanande och planande båtar i varierande storlekar. Främsta området är stabiliseringssystem för båtar samt avancerade automatiska trimplan av typen interceptorer.

Läs mer på: www.humphree.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Support