Husqvarna Construction Product · Publicerad 5 sept 2019

Till Husqvarna Construction RnD avdelning söker vi nu dig som brinner för test och verifiering. Husqvarna Construction erbjuder ett brett, innovativt och kraftfullt utbud av maskiner och verktyg för byggnads- och stenindustrin. I Jonsered har Husqvarna Construction sitt huvudkontor och RnD avdelning med de bästa förutsättningarna för att ständigt utveckla deras produkter.

OM TJÄNSTEN:
Som testingenjör kommer du att testa inbyggda system och elektronik i alla nyutveckling- och underhållsprojekt. Du kommer utveckla automatiserade tester för att säkerställa kvalité inom all mjukvara och elektronik i utvecklingsprojekten.

I projekten kommer du att vara en aktiv del i planering, tekniska diskussioner med kollegor och i beslutstagande kring testprocesserna. Gruppen består 7 personer där alla jobbar med test och verifiering. Som testingenjör arbetar man tätt ihop med andra kollegor på hårdvaru- och mjukvarugrupperna. Teamen arbetar tvärfunktionellt.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en avklarad civil- eller kandidatexamen inom Elektro, Datateknik, automation och mekatronik eller motsvarande
  • Intresse av att utveckla automatiska tester i labbmiljö
  • Kunskap i Python, Java eller annat objektorienterat programmeringsspråk
  • Vill jobba med testning av mjukvara och elektronik i inbyggda system
  • Meriterande om du har erfarenhet av Jenkins och Robot Framework
  • Du är antingen nyexaminerad med egna projekt att visa upp eller har något års erfarenhet inom relevant område
För denna tjänst sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du beskriver dig som noggrann, ansvarstagande och har ett driv av att vara självgående. Vidare ser vi att du är van att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt, och trivs med att ha tydliga mål och deadlines. Du har lätt för att kommunicera med andra och räds inte att ta kontakt med nya medarbetare eller leverantörer.

OM KUNDFÖRETAGET:
Husqvarna Construction Products är en del av Husqvarna Group. De är ett världsledande företag inom byggnadsindustrin. I deras omfattande produktsortiment för byggnadsindustrin finns maskiner, diamantverktyg och alla tillbehör du kan tänkas behöva för kapning, sågning och borrning samt för polering av golv och demolering.

De erbjuder ett brett, innovativt och kraftfullt utbud av maskiner och verktyg för byggnads- och stenindustrin. Du kan vara säker på att få produkter, service och support som passar dig genom deras säljare.

De investerar hela tiden i produktutveckling. En förutsättning för att de ska behålla sin position som marknadsledande. Målet är att fortsätta utveckla intelligenta, banbrytande lösningar med höga professionella prestanda, som gör arbetet enklare och som gör deras användare mer produktiva.

Allt framgångsrikt arbete med produktutveckling måste ske med slutanvändaren i fokus. Det är därför de alltid har samarbetat med yrkesfolk i alla stadier av utvecklingsarbetet. Det är deras kunders behov och önskemål som inspirerar dem att skapa nya lösningar för effektivare och bekvämare arbetsplatser.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. På sikt är ambitionen att du blir rekryterad till kunden efter 6-12 månader.

STARTDATUM:
Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid, dagtid
  • Placering: Göteborg, Jonsered, bra förbindelser med kollektivtrafik
  • Kontaktperson: Ari Gamal
  • Lön: fast månadslön, marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga