Hyresgästföreningen · Publicerad 14 sept

Har du ett genuint intresse för utvecklingsarbete, samhällsfrågor och ledarskap i en multiprofessionell verksamhet? Är du bra på att skapa relationer och nätverk?

Vi söker dig som vill driva, utveckla och kvalitetssäkra förändringsarbete tillsammans med sakkunniga medarbetare. Du tar ut den strategiska riktningen så att region Västra Sverige flyttar fram sina positioner och blir en bredare samhällsaktör och mötesplats för boendefrågor. Du implementerar strategin för vårt externa påverkansarbete och arbetar för att låta den genomsyra all extern/intern kommunikation. Som ledare i förändringsarbetet skapar du förtroende genom medskapande, kommunikation och tydlighet.

Då verksamheten Samhällsutveckling kommer att gå in i en utvecklingsfas och utvecklas till en grupp med än fler kompetensområden än i dag, behöver du vara en god, coachande och inkännande ledare samtidigt som du driver samarbetsprojekt med såväl relevanta aktörer ute i samhället som med andra verksamheter inom vår egen organisation.

Du ingår också i regionens strategiska ledningsgupp och rapporterar till regionchefen.

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag med stora påverkansmöjligheter där du får möjlighet att arbeta med dagsaktuella frågor tillsammans med skickliga medarbetare som är experter inom områdena bostadspolitik, kommunikation & opinionsbildning, utredning och events.

Vi tror att du har relevant högskoleutbildning samt längre erfarenhet av ledarskap samt av påverkansarbete. Vi tror också att du på något sätt varit aktiv inom frågor som rör samhällsutveckling.

Om du har erfarenhet av förändringsledning, process- och metodutveckling samt av värdegrundsarbete är det meriterande

Låter detta som något för dig? Gå in på www.mercuriurval.se och bifoga din ansökan med CV och personligt brev (ref nr SE-13283) senast den 8 oktober 2018. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa vår konsult på Mercuri Urval, Monica Fogel-Kamien, tel. 031-333 52 17
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk obunden och demokratiskt uppbyggd organisation. Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse. Vi har idag nio regioner i hela landet och förbundskontor i Stockholm.

I Region Västra Sverige är vi ett 90-tal anställda och har över 76 000 medlemmar, varav cirka 1600 är aktiva som förtroendevalda.

Läs mer om oss på www.hyresgastforeningen.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga