IT Gården · Publicerad 29 aug

För att kunna möta våra kunders behov söker vi på IT-gården just nu efter medarbetare till vårt team med en IT-konsult med Office365 och Azure som specialistområde.

Som medarbetare i vårt team arbetar du både tillsammans med andra erfarna tekniker och tar enskilt ansvar för att lösa komplexa problem i samverkan med våra kunder och leverantörer utifrån deadlines/SLA. Det förekommer daglig kommunikation med beställare/ansvariga hos våra kunder.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom följande områden:

Exchange, Office 365, Powershell, Azure och andra molntjänster. Det är meriterande om du har arbetat i migreringsprojekt. Tjänsten kräver att du behärskar svenska och engelska flytande både i tal och skrift. Körkort och tillgång till bil erfordras.

Profil:

Som person är du ansvarstagande, nyfiken och drivande. Du har förmåga att ta beslut och prioritera i pressade situationer, samtidigt som jobbet utförs med hög kvalitet och i gott samarbete med kollegor, kunder och leverantörer. Det är viktigt att du har känsla för service och att kunden alltid kommer i första hand.

Vi erbjuder:

IT Gården är ett nytänkande, växande företag som 2015 blev utnämnt till Sveriges 9:e bästa mellanstora företag att arbeta på. För rätt person finns det möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Vårt fokus på att utbilda och utveckla våra medarbetare är en av våra avgörande framgångsfaktorer.

Nyfiken på att ta nästa steg? Klicka på ”sök tjänst” och ladda upp dina ansökningshandlingar (CV och personligt brev), gärna i PDF-format. Vi tillämpar löpande rekrytering, så ansök så fort som möjligt. Sista ansökningsdag är 30:e september.

För information om tjänsten kontakta Anna Holmstedt på: anna.holmstedt@itgarden.se

För information om rekryteringsprocessen kontakta Kristina Holmquist på: kristina.holmquist@roirekrytering.se

Kontakt med annonsörer, rekryterare och bemanningsföretag undanbedes!

Om IT-gården

IT Gården i Göteborg är ett snabbväxande IT företag som till en fast månadskostnad per användare, erbjuder ett av marknadens mest avancerade IT-system. IT Gårdens vision är att erbjuda kunden Stressfri IT. Företaget har idag ca 87 medarbetare varav 65 arbetar inom IT Drift i Landskrona och Göteborg. Driftgrupperna arbetar med kundsupport via telefon, all felsökning i våra nät och på våra servrar samt förändringar i infrastruktur och implementation av nya kunder. Med hjälp av 8 egna datacenters, de senaste lösningarna och en support 24/7 säkerställs leveransen till kunderna. Huvudfokus för allt arbete i driftgrupperna är att leverera en tjänst som kunden upplever som stabil och trygg, m.a.o. Stressfri IT. Läs mer på: www.itgarden.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga