Icomera AB · Publicerad 4 okt

Icomera söker nu en engagerad, ansvarsfull och serviceminded Administratör/Koordinator. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på Icomeras huvudkontor i Göteborg.

Är du strukturerad, serviceinriktad, trivs med varierande arbetsuppgifter och vill arbeta på ett spännande företag i tillväxt? Då kan det vara dig vi söker!

I din roll som Administratör/Koordinator arbetar du i nära samarbete med Icomeras HR-chef Petra och fungerar som hennes högra hand. Detta innebär bland annat att arbeta med HR-relaterad administrering och koordinering i frågor gällande anställda, intyg, introduktion, övriga utbildningar samt uppdateringar av intranätet. Vidare kommer du även att förbereda löneunderlag, besvara kontaktmailen, sammanställa siffror och statistik samt stötta upp vid rekryteringar. Vid behov hjälper du även till i receptionen där du är Icomeras ansikte utåt och ansvarar för att ge såväl intern som extern service. Där tar du emot och välkomnar besökare, tar hand om leveranser och post, förbereder konferensrum inför möten och ser till att kontoret ser representativt ut. I rollen ingår också andra förekommande arbetsuppgifter som att förbereda presentationer inför möten och hjälpa till inför personalaktiviteter och konferenser.

Till den här tjänsten söker vi en person med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet samt erfarenhet från att arbeta i något affärssystem. Har du kunskaper i SAP är det meriterande. Eftersom engelska är Icomeras koncernspråk, har du en utmärkt förmåga att formulera dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Som person är du engagerad, driven och självgående med integritet och hög servicekänsla. Då det är en varierad roll behöver du vara flexibel och ha förmåga att omprioritera dagen efter de olika behov som uppstår. Dessutom uppskattar vi att du har en positiv inställning och trivs i en miljö med högt till tak!

Icomera erbjuder dig:
  • Möjlighet att påverka framtidens teknik för publika transporter - vi är mitt i den miljömässigt mycket viktiga ”smart-society” rörelsen, som minskar utsläpp och förbättrar livskvalitén runt om i världen
  • Att vara en del av en verkligt innovativ och snabbt växande marknad
  • En mycket flexibel, rolig och varierad arbetsdag i en teamfokuserad miljö
  • På Icomera får du en möjlighet att arbeta med produkter som är synliga för ett stort antal användare både i Sverige och runt om i världen, inklusive passagerare på några av världens största tåg- och bussoperatörer i Europa och Nordamerika
I den här rekryteringen samarbetar Icomera med Jerrie, varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43.

Icomera blev utsett till Karriärföretag både 2015, 2016 och 2017. Har du läst annonsen och är nyfiken men är inte riktigt redo att söka än? Ring så berättar jag gärna mer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Icomera launched the world's first Internet solution for trains in September 2002 and is today the world's leading provider of Connectivity and application platforms for passenger transport and public safety. Our award-winning products are deployed on rail, road and sea, serving more than 30 million Wi-Fi users every day in over 36 countries and providing high-speed access for fleet tracking and mission-critical on-board systems. Transport solutions of the future will require more than connectivity - passengers need to be entertained, the vehicles need to be monitored and the staff need to kept informed. Together with our application partners Icomera is already meeting these and other needs through the deployment of complete transportation communication solutions. Established in 1999, Icomera is headquartered in Sweden with offices in UK, France, Germany and US. Since June 2017, Icomera is owned by the French group Engie Ineo and acts as an individual subsidiary.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga