Ictech · Publicerad 21 juni 2021

Om rollen
Som konsultchef på Ictech har du ansvar för hela processen; från rekrytering av nya konsulter till sälj och personalvård. Du kommer ansvara för att bygga upp och etablera långsiktiga relationer med konsulter och kunder inom embedded. Det gör du i nära samarbete med engagerade och erfarna kollegor som alla har ett brett och djupt kontaktnät inom angränsande branscher. Du kommer t.ex. att:
  • Självständigt skapa nya kundrelationer och stärka befintliga
  • Ansvara för att det egna nätverket är starkt, tillräckligt stort och rätt målgrupp
  • Ansvara för att du har ett individanpassat ledarskap där du alltid ser till konsultens bästa
  • Förhandla nya ramavtal
  • Införsäljning av komplexa affärer (t.ex. teamförfrågningar)

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Ictech till nästa nivå.

Därför är din formella utbildning inte det viktigaste för oss, utan det är du som person. För att trivas hos oss tror vi att du är en prestigelös och lyhörd team player med ett genuint intresse för andra människor. Vidare så förstår du kunders tekniska och affärsmässiga behov och kan genom ditt tekniska intresse och kunnande snabbt bygga förtroende hos både kunder och konsulter. Du har en stark ansvarskänsla för din egen leverans, förmåga att organisera och prioritera ditt arbete och en drivkraft att utvecklas och ta egna initiativ. Med rätt personlighet och egenskaper kommer man långt, men vi ser det som en merit om du dessutom har följande kvalifikationer:
  • Framgångsrikt säljarbete i tidigare tjänster.
  • Erfarenhet av personalansvar.
  • Erfarenhet från konsultbranschen som chef, projektledare eller konsult.
  • Ett stort kontaktnät inom relevanta branscher och områden.
  • Ingenjörsutbildning (MSc eller BSc).

Vad vi erbjuder dig

Ictech erbjuder dig en öppen och familjär atmosfär i moderna och fräscha lokaler på en av Lindholmspirens bästa adresser. Vi erbjuder dig också stor frihet i hur du planerar och lägger upp ditt arbete och du får möjlighet att bli en av Ictechs nyckelpersoner. Hos oss samarbetar vi och löser saker tillsammans. Därför har vi inga individuella bonusar och vassa armbågar utan fast månadslön och teamwork.

Att ansöka via Jerrie
I den här rekryteringen samarbetar Ictech med Jerrie. Vid frågor är du from. den 16 augusti välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 23 augusti.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ictech är ett kreativt teknikbolag inom system- och mjukvaruutveckling. Vi erbjuder konsulttjänster och kompletta lösningar i alla delar av utvecklingsprocessen. Hos oss hittar du garanterat hög kompetens och vårt mål är att alltid leverera enastående kvalitet med en personlig touch.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga