Imagostadiet AB · Publicerad 6 okt

Vi ska vara det ledande däck och fordonsservicenätverket i Europa. Och det är våra medarbetare som får detta att hända! På Euromaster kan du ständigt växa, utveckla dina färdigheter och dra nytta av olika uppdrag som ökar din motivation såväl som din kompetens. Välkommen till oss!

Är du bra på att skapa förtroende, göra aärer och bygga långsiktiga kundrelationer? Då är denna tjänst något för dig!

Vårt team består av 14 kollegor som arbetar fördelat på 6 regioner.

Våra kunder är däckverkstäder, åkerier, entreprenadföretag, företag med tjänstebilspark och återförsäljare. Vi är ett av de marknadsledande bolagen i branschen med starka och långa relationer till våra kunder.

Som kundansvarig bearbetar du nya och befintliga kunder i västra Sverige. Ett Key Account-ansvar för några av våra större kunder ingår. Du är coach och mentor för dina sälj- och filialkollegor. I nära samarbete med vårt nätverk av däckverkstäder ökar ni tillsammans kvalitet, omsättning och lönsamhet. Du har budget- och resultatansvar för din region och stora kunder och rapporterar till Försäljningschef Sverige.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en driven, trygg och relationsskapande person som älskar att göra aärer. En genuin vinnarinstinkt och ett resultat- och målfokus är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du tycker om att utveckla andra människor och är nyfiken på att lära känna vår marknad. Du har mångårig erfarenhet av försäljning inom B2B.

I denna rekrytering samarbetar vi med CT Imago. Ansökan skickas till johan@ctimago.se. Urval och intervjuer sker löpande. Ange Senior Account Manager Euromaster Väst i ämnesraden. För mer information, vänligen kontakta Johan Örtendahl tel. 0709-95 23 20.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga