Inhouse Tech Göteborg AB · Publicerad 23 nov 2021

Affärsområde Projekt består idag av ca 20 medarbetare som arbetar med projekt-, projekterings- och byggledning till projekt inom bygg och fastighet samt infrastruktur. Vi arbetar framför allt med stora projekt, åt beställare inom både privat och offentlig sektor. Bland dessa kan nämnas Västfastigheter, Göteborgs Stad, Platzer Fastigheter, HSB och Volvo.

Vi kan erbjuda dig en spännande roll med stora möjligheter där du får stort utrymme att i samarbete med din chefskollega, forma verksamheten för att uppnå bästa resultat. Du löser våra kunders behov genom att tillsätta team med rätt kompetens och du är själv operativ i uppdrag.

Du skapar förutsättningar för att utveckla vår kompetens och bredda vårt kunderbjudande till befintliga och nya kunder inom bygg- och fastighetssektorn. I din organisation kommer du att ha ca 10 medarbetare och du rapporterar till VD.

Vi tror att du kommer från beställarsidan, konsult eller entreprenadbranschen, kanske redan är chef eller en självständig och driven uppdragsledare eller projektledare, gärna med några års erfarenhet av att leda andra. Du är väl förtrogen med projektledning och har vana av att bygga relationer och göra affärer med egna kunder. Du har högskoleutbildning eller annan likvärdig kompetens.

För oss är det viktigt att du är lyhörd och hjälpsam och har ett stort intresse för att bygga kundrelationer och göra affärer! Du är intresserad av att leda och utveckla människor och är prestigelös och jordnära som person.

Som Affärschef är du delaktig i flera av Västsveriges mest spännande bygg- och fastighetsprojekt. Du kommer till ett företag med engagerade medarbetare som hjälps åt att alltid leverera det vi lovar till våra kunder och vi har en fin gemenskap där vi gör mycket kul tillsammans även utanför arbetstid. Vår företagskultur präglas av respekt och omtanke och vi arbetar för en jämlik arbetsplats.

Vi ser fram emot att höra av dig! Välkommen med din ansökan via www.maquire senast den 19 december. Om du har frågor, kontakta Daniel Ågren på Maquire 0735-19 40 50.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är projektledare och konstruktörer. Inhouse Tech levererar gedigna lösningar som gör det möjligt för våra kunder att våga satsa och möta allt högre ställda krav. Vi är idag 55 experter som projekterar, konstruerar och projektleder stora infrastruktur-, industri- och husprojekt. Du hittar oss i nyrenoverade lokaler på Magasinsgatan mitt i centrala Göteborg.

Läs mer på www.inhousetech.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga