Internt · Publicerad 17 okt

Nu stärker vi upp vårt lag på fältet med en ny roll som Teamleader Field Technology. Syftet med den nya rollen är att stärka ett nära ledarskap och skapa bättre förutsättningar för utveckling av såväl våra medarbetare som våra flöden och processer. Du kommer att ansvara för ett team på runt 14 Fälttekniker som är geografiskt utspridda från Göteborg upp till Luleå, samt två lokala fältkoordinatörer. Du rapporterar till Avdelningschefen för Field Technology och ingår i dennes ledningsgrupp.

Arbetsuppgifter

I din roll som Teamleader arbetar du dagligen, men också långsiktigt, med att skapa förutsättningar för medarbetarna att göra ett riktigt bra arbete. Detta, genom god planering av våra resurser, utveckling av medarbetarnas kompetens såväl som av våra flöden och processer. En central del i arbetet är att tillsammans med teamet sätta mål och ansvara för att nå dessa. Det innebär att upprätthålla en god struktur, planering och att teamet har rätt bemanning. Rekrytering av nya medarbetare är således en viktig del av arbetsuppgifterna. Du ansvarar också för regelbunden uppföljning och återkoppling kring prestation såväl som årliga medarbetarsamtal och lönesättning.

Din profil

För att lyckas med ovanstående ser vi att du är en person med en mycket god förmåga att leda, motivera och coacha personal. Du har en hög social kompetens med en stark samarbetsförmåga samtidigt som du driver din egen och teamets utveckling framåt på ett självständigt sätt genom modet att ta egna initiativ, fatta tydliga beslut och prioritera rätt aktiviteter. Struktur och ordning och reda är en självklarhet samt att du behöver ha en fallenhet för analys i kombination med ett starkt intresse för teknik.

Dina kunskaper

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en bred erfarenhet av att leda och coacha medarbetare, gärna i en organisation där medarbetarna är fältbaserade samt geografiskt utspridda. Har du erfarenhet av leanbaserat arbete är det meriterande, likaså om du har tidigare erfarenhet inom larmbranschen. Du är en god kommunikatör och är flytande i såväl svenska som engelska samt har goda kunskaper i Officepaketet.

Låter detta intressant?

Vissa tester förekommer i urvalsprocessen och då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning. Din placering är på vårt kontor på Hisingen dock ingår regelbundna resor, även med övernattning.

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Kenneth Karlsson, Avdelningschef Field Technical Support på 0708 - 54 19 83 eller Karin Klingspetz, HR Konsult på 0702-02 78 66 . Din ansökan med personligt brev samt CV skickar du via länken snarast dock senast 2016-10-23.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!

It works because we make it work!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 1,8 miljoner kunder och 6 500 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga