JLL · Publicerad Idag 00:00

JLL söker en ambitiös kollega som vill ta en ledande roll i deras satsning på kontorsuthyrning i Göteborgsregionen.

Tjänstebeskrivning

Som Leasing Agent/uthyrare på JLL sitter du i centrala Göteborg där ni är totalt åtta kollegor varav tre har rollen som uthyrare inom lager/logistik och kontor. Du har kontinuerlig kontakt även med dina kollegor på Stockholmskontoret där flera arbetar inriktat mot kontorsuthyrning. JLL vill ta marknadsandelar och söker dig som är motiverad att vara med på resan som branschens mest ansedda rådgivare och samarbetspartner.

I rollen som uthyrare krävs proaktivitet i form av nätverkande och relationsbyggande. Du håller dig uppdaterad på kontorsmarknaden i Göteborgsregionen, vilket innebär kontinuerlig kontakt och mycket möten med fastighetsägare. Ditt arbete består av flera parallellt pågående uthyrningsprocesser, många med långa säljcykler som du driver från start till avslut. Du ansvarar för allt ifrån att lokalisera och bedöma lokaler samt sälja in JLL som samarbetspartner till att hitta hyresgäster, visa lokaler och driva processen framåt. Du har eget budgetansvar och skräddarsyr lösningar och processer utefter kundens behov och önskemål. Det innebär att du sluter nya avtal och arbetar proaktivt med affärsutveckling.

Vem tror vi passar för rollen?

Som person kan du starkt identifiera dig i JLL's värdeord som är kunskap, passion, lyhördhet och initiativkraft. Du är en person med framåtanda och eget driv och du trivs i en miljö med lika ambitiösa kollegor. Erfarenhetsmässigt har du minst fem års arbetslivserfarenhet från en roll som uthyrare, fastighetsförvaltare, projektledare eller likvärdigt, troligen inom branschen. Med den bakgrunden har du även:
  • Vana av självständigt kundansvar
  • Erfarenhet av avtalsfrågor och av att driva förhandling
  • Ett kontaktnät inom Göteborgs näringsliv och med fastighetsägare
  • Vana av budget/resultatansvar
För rollen krävs körkort för personbil. Eftergymnasial utbildning med inriktning fastigheter är meriterande.

Personliga egenskaper väger tungt i denna rekrytering och för att trivas är du självgående, ansvarsfull och tar initiativ. Du nöjer dig inte med att vara näst bäst utan vill tillsammans med dina kollegor vara den mest attraktiva samarbetspartnern och bäst i branschen. Du är genuin i din yrkesroll och tycker att det du gör är roligt, detta bidrar till att kunder väljer att arbeta med just dig. I relationer är du lyhörd och prestigelös, såväl internt som externt. Du trivs med att hantera processer parallellt och i högt tempo, samtidigt som du har tålamodet som krävs för att komma till avslut i långa uthyrningsprocesser.

Som ny kollega välkomnas du till en kultur med positiv energi och mycket framåtanda. Medarbetarna lyfter fram att JLL är en arbetsgivare som investerar i personalen och att det är en rolig arbetsplats. JLL har en positiv tillväxt bakom sig och har under de två senaste åren intagit en stark position på den svenska marknaden. Fokus framåt handlar om att fortsätta växa inom alla tjänsteområden där Göteborg utgör en viktig del.

I denna rekrytering samarbetar JLL med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Sjösvärd på 0723-085 300. Urval och intervjuer pågår varför vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga