Jerrie AB · Publicerad 15 jan

Hejsan. Jättekul att du är intresserad av jobbet som rekryteringskonsult hos oss!

Din uppgift blir att arbeta med rekrytering och skapa långsiktiga kund- och kandidatrelationer. Med stöd av tydliga processer har du helhetsansvar för dina uppdrag. I rekryteringsuppdragen genomför du intervjuer, tester och personbedömningar med kvalificerade kandidater och presenterar de mest lämpliga med utgångspunkt från kundens behov.

Vi söker dig som har erfarenhet som rekryteringskonsult. Det är viktigt eftersom du kommer att bli en nyckelspelare för vår fortsatta expansion i Göteborg. Du som blir utvald kommer att få jobba med ett etablerat varumärke med starka ägare, 23 kompetenta kollegor och ansenliga ambitioner. Du kan vara bred eller specialiserad i din erfarenhet, vi växer inom alla områden. Det viktigaste är att du delar våra starka värderingar och förstår värdet av att bemöta alla kandidater som om de vore din största kund.

Du kommer, genom vår rekryteringsprocess, att bli noga utvald. Det är nämligen precis det vi är bäst på. Och du med. Det är därför vi tillsammans kommer att nå högst.

Vid frågor kontakta Pierre Sander på 0763-413 411. Välkommen med din ansökan på www.jerrie.se eller via mail till pierre.sander@jerrie.se senast den 21 januari.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Jerrie och Maquire är specialiserade på rekrytering av specialister och ledare. Maquire grundades 2007 och är inriktat på rekrytering och utveckling av ledare. 2012 föddes systerföretaget Jerrie som är specialister på att rekrytera just specialister. Vi växer med stor framgång och idag är vi totalt 23 rekryteringskonsulter med kontor i Göteborg och Stockholm. Kunderna finns över hela Sverige. Vi har bestämt oss för att erbjuda marknaden den absolut bästa rekryteringsprocessen. Därför arbetar vi med tydliga och effektiva processer samt några av branschens bästa rekryteringskonsulter. Och nu behöver vi bli fler på Jerrie.

Vi är ett värderingsstyrt företag och har nyligen utsetts till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2017 av Great place to work, vilket vi såklart är väldigt glada och stolta över. Hos oss ska de bästa vilja vara! Se även Att arbeta på Jerrie.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Rekryteringen hanteras av
Jerrie AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga