Jollyroom AB · Publicerad 5 maj 2021

Vi söker nu en driven och analytisk SEM specialist med ett brinnande intresse för e-handel som vill vara med och ta Jollyroom till nya höjder genom Google Ads, Criteo och våra övriga betalda kanaler. Rollen som SEM-specialist ansvarar för planering och utförande av effektiva och lönsamma strategier i alla våra digitala betalda kanaler, förutom de sociala. Vi på Jollyroom definierar oss som engagerade doers, som sätter extremt ambitiösa mål, som att på blott 7 år efter start omsätta en miljard eller att inom 10 år bli största aktör inom barn- och babymarknaden i Europa. Vi lägger stor vikt internt på transparent information, delaktighet, ett starkt teamwork och ett närvarande ledarskap. Enbart tillsammans når vi våra mål och vi söker dig som vill vara med på resan!

SEM-specialisten kommer hantera vårt viktiga Google Ads-konto som med över 50 000 artiklar över sex olika marknader kommer att bjuda på massor av spännande utmaningar och stora möjligheter för att upptäcka trender och tendenser. Dessa upptäckter kan få stor betydelse för hela organisationens framgång. Utifrån noggranna analyser och tätt samarbete med teamet och andra avdelningar internt, optimerar du vår digitala närvaro i externa kanaler under kundernas köpresa och säkerställer att vi når våra mål om tillväxt och lönsamhet på alla marknader.

Vi söker dig som har:
 • Ett starkt driv – du vill nå dina mål och tar egna initiativ för att lyckas
 • Ett stort intresse för digital marknadsföring, inriktat på analysdelen
 • Flerårig erfarenhet inom SEM/Google Ads
 • Mycket goda kunskaper i Google Analytics
 • Mycket goda kunskaper i Excel
 • Flytande kunskaper, skriftligt och muntligt, i svenska och engelska
Det är meriterande med arbetserfarenhet inom Criteo, Microsoft Ads och övriga annonserings- eller analysverktyg.

Fördelar med att jobba hos oss:
 • Vara en del av en spännande och expansiv framtidsbransch
 • Bli en del av ett mycket härligt kompentent team!
 • Stora karriärmöjligheter, vi har i år tillsatt mer än 50 procent av alla tjänster internt
 • Stora möjligheter att påverka affären, komma med egna initiativ och ta stort ansvar
 • Kollektivavtal för alla anställda
 • Friskvårdsbidrag + splitternytt gym på Campus Jollyroom
 • Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
Upplägg och praktisk information
 • Start: Enligt överrenskommelse
 • Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
 • Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111. I november 2020 flyttade hela verksamheten till nybyggda Campus Jollyroom i Sörred; Nordens största e-handelscentrum. På Campus Jollyroom finns ett stort modernt kontor, flera logistikanläggningar, showroom för våra kunder samt gym för alla medarbetare.
 • Kontakt & frågor: HR chef Nicole Berger, frågor via e-post; nicole.berger@jollyroom.se
Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Nedan finner du våra senaste PR-meddelanden:
Vi fick en flygande start på det nya året -> https://www.market.se/nyhet/flygande-start-pa-aret-for-jollyroom-kalla-vadret-har-drivit-extrema-behov
Vi har fått en ny VD och HR-chef ->
https://www.ehandel.se/ole-sauar-lamnar-vd-rollen-i-jollyroom-han-tar-over
Vi anställde 200 personer inför julhandeln 2020 -> https://www.ehandel.se/jollyroom-fick-5000-ansokningar-raknar-med-en-halv-miljon-order
Vi vann årets logistiketablering 2020 -> https://intelligentlogistik.com/nyhetsflode/fastigheter/jollyroom-gor-arets-logistiketablering-2020/

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag.

I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva.

Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större.

Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga