Jollyroom AB · Publicerad 29 sept 2020

Rollen som Produktchef Kläder på Jollyroom

Vi stärker upp vår organisation inom inköp med flera nya tjänster, för att kunna ta ytterligare marknadsandelar och göra ännu fler förbättringar inom vårt lagerförda sortiment. I rollen Produktchef Kläder arbetar du tillsammans med Kategorichef, Inköpare och Inköpsassistenter i team Kläder & Skor. Teamet köper in, säljer och ansvarar för branschens mest attraktiva sortiment för barnfamiljen.

Produktchefens huvuduppgift är att i samråd med sina teammedlemmar driva olika produktrelaterade inköpsprojekt. Detta innebär en bred roll med många resor och kontakt med fabriker i både Asien och Europa.

Som Produktchef Kläder ansvarar du för att:
- Hitta nya leverantörer, fabriker och produkter inom kläder.
- Aktivt arbeta för att hitta nya storsäljare inom kläder.
- Vara en bidragande faktor till att teamets affärsområden har en stark tillväxt och förbättrad lönsamhet.
- Identifiera potentiella produkter till våra egna varumärken, baserat på befintliga volymer i materielgruppen samt den befintliga kundbasen.
- Förhandla fram marknadens lägsta pris från leverantören.
- Förhandla fram bästa möjliga leverans- betalnings- och fraktvillkor.
- Vara aktiv genom omvärldsanalyser, följa med i trender, forum, mässor, bloggar etc.

Du rapporterar till Kategorichef.

Vi söker dig som har:

- Högskole-/universitetsutbildning inom textil, ekonomi eller dylikt.
- Arbetat inom outdoor/funktionskläder som produktchef eller inköpare.
- Stark kommersiell förståelse och känsla för affärer.
- Stark känsla för trend, färg och form.
- Möjlighet till flera tjänsteresor per år.

Meriterande med kunskap i SAP och QlikSense.

Som person är du målinriktad och drivs av försäljning och att vinna matchen. Du har mycket stark känsla för trender och vilka produkter som säljer. Du är noggrann och arbetar med hög kvalitet. Vi som arbetar på Jollyroom kännetecknas som doers med hög arbetskapacitet - vi verkställer våra planer och når våra mål. Vi söker efter dig som känner igen dig i den beskrivningen.

Vi erbjuder dig
:
- Entreprenörsdriven verksamhet
- Hög utvecklingstakt och en spännande bransch med stor potential
- Karriärmöjligheter
- Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
- Ungdomlig och pulserande miljö
- Kollektivavtal för alla anställda
- Friskvårdsbidrag
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city

Upplägg och kontakt:

- Start: Snarast möjligt
- Omfattning: Tillsvidare (6 månaders provanställning tillämpas)
Placering: Göteborg. I november flyttar hela verksamheten till nybyggda Campus Jollyroom i Sörred; Nordens största e-handelscentrum. På Campus Jollyroom finns ett stort modernt kontor, flera logistikanläggningar, showroom för våra kunder samt restaurang och gym för alla medarbetare.
- Kontakt & frågor: Nicole Berger via nicole.berger@jollyroom.se

Vi arbetar löpande med rekryteringen, så var gärna snabb med din ansökan.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantör.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg har vi kontor, flera lager samt ett showroom för våra kunder. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 450 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga