Kadant Noss · Publicerad 7 okt 2019

Vi vill förstärka vårt team med en applikationsingenjör till vårt kontor i Norrköping.

Om tjänsten

Som applikationsingenjör designar du och offererar system för papper- och cellulosaindustrin. I tjänsten förekommer resor. Du har daglig kontakt med våra internationella säljare och kunder.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Vi erbjuder dig intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter inom teknik samt möjligheten att utvecklas i en dynamisk organisation. Du kommer att arbeta på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen och du blir en del av ett team som består av erfarna och engagerade kollegor.

Vem är du?

Vi tror att du har en högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande. Har du erfarenhet eller kunskaper från pappersindustrin eller större processanläggningar är det meriterande. Förutom svenska behärskar du även engelska i tal och skrift. För att trivas i rollen är det viktigt att du drivs av nya utmaningar som kräver både helhetssyn och kreativitet. Dessutom behöver du vara ansvarstagande, strukturerad och bra på att samarbeta och kommunicera.

Om verksamheten

Kadant Noss AB utvecklar och säljer avancerade systemlösningar och utrustning till papper- och cellulosaindustrin över hela världen. Huvudkontor, utveckling, försäljning och projektering finns i Norrköping. Kadant Noss är ett dotterbolag till Kadant Inc. som är ett globalt företag med 2800 medarbetare.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga