Kamux AB · Publicerad 4 maj 2021

Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! Vi har precis öppnat vår nya megabutik i Kärra, Göteborg, med över 300 bättre, begagnade bilar till salu. För att kunna möta Göteborgarnas önskan om en fräsch Kamux-bil behöver vi nu dig som är en driven, positiv och entusiastisk inköpare som ska förse butiken med bilar. För att lyckas behöver du vara tävlingsinriktad, ha telefonvana, envishet och förmåga att bygga relationer med alla typer av människor.

Arbetsuppgifter:

Som inköpare på Kamux är det du som har bäst koll på bilmarknaden. Dina främsta arbetsverktyg är mail och telefon med syfte att värdera och köpa in bilar från privatpersoner och företag. Relationsbyggande och förhandling är återkommande delar av arbetet. Det är viktigt att alltid ge bra service och vara på gott humör även under stress.

Du arbetar i ett team mot högt uppsatta mål och ska ha en stark drivkraft att skapa goda resultat.

Tidigare erfarenhet av inköp är inte ett krav men att du på något sätt skaffat dig god kunskap inom bilbranschen är ett plus.

För att lyckas tror vi detta passar in på dig:

  • Erfarenhet inom bilhandeln, gärna från inköp eller försäljning av bilar
  • Du har lika lätt till skratt som att skapa nya kontakter
  • Utåtriktad och bra på att skapa relationer
  • Driven, positiv och problemlösande
  • Strategisk och näsa för affärer
  • Hög arbetsmoral och trivs med många bollar i luften
  • Tävlingsinriktad lagspelare
B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig:

Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag.Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver för att lyckas på jobbet. Goda insatser kommer att generera en konkurrenskraftig lön.

Ansökan:

Låter det här intressant och känner du att du inte kan vänta på att få börja jobba som inköpare på Kamux? Skicka in ditt CV och personliga brev senast 23:e maj via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på andra sätt än via vårt rekryteringssystem.

För mer information kontakta rekryteringsansvarig Anders Johansson, anders.johansson@kamux.se, telefon 073 366 69 90, eller Inköpschef Axel Dahlin, axel.dahlin@kamux.se, telefon 073 084 41 36.

Vi ser fram emot din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på bättre, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.

Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 22 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1300 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 300 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 maj 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Innesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga