Kamux AB · Publicerad 31 aug 2021

Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! I maj öppnade vi en riktigt stor och fin butik för begagnade bilar i Kärra, Göteborg. Vi behöver nu dig för att fortsätta göra den här butiken till en succé. Det här är vår 22:a butik i Sverige och vi har plats för över 300 bättre, begagnade bilar. Vi söker nu dig som är driven, positiv och entusiastisk som vill vara med på vår fortsatta resa.

Vi söker dig som:
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba som säljare. Det är meriterande om du jobbat i bilbranschen. Huvuduppgiften är att köpa och sälja bil. Vi ger dig utbildning utifrån Kamux framgångsrika sätt att jobba. Det viktigaste är att du tror på dig själv, att du med rätt verktyg kan utföra stordåd med våra kunder, där vi överträffar kundens förväntningar på kommunikation och service. Ett stort bilintresse är en förutsättning för att lyckas.

Vi vill att Du:
  • Älskar att sälja och köpa bilar
  • Älskar högt tempo
  • Älskar att skapa nya kontakter och har nära till skratt
  • Älskar att jobba i en flexibel och anpassningsbar miljö
  • Älskar att ta ett övergripande ansvar för affären
  • Älskar att vara problemlösare

Vi erbjuder dig:
Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. På Kamux blir du "en i gänget" och du kommer arbeta i nära samarbete med butikschefen. Hos oss utvecklas du inom försäljning och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs! Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som säljare.

Arbetsuppgifter
Du kommer även arbeta med inköp och försäljning av bilar till rätt priser. Det kan emellanåt vara ruschigt. Bilar ska fotas, testas och uppgifter ska registreras i vårt CRM system, samtidigt som du har kontakter att följa upp och kunder att hjälpa i butiken. Ett mycket omväxlande och roligt jobb för rätt person.

Du säljer inte bara bilar till kunder utan du skapar relationer!

Vad innebär det då att jobba på Kamux?
Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas.

Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med.

Ansökan:
Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika team i Göteborg? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt men senast den 26 september. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta vår Regionchef Rafael Edwardsson, rafael.edwardsson@kamux.se eller på telefon 070-325 05 53.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.

Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 22 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1300 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 300 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 sept 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fordon, Försäljning
Underkategori
Butik , Innesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga