Kamux AB · Publicerad 21 sept 2021

Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! I maj öppnade vi en riktigt stor och fin butik för begagnade bilar i Kärra, Göteborg. Vi behöver nu dig för att fortsätta göra den här butiken till en succé. Det här är vår 22:a butik i Sverige och vi har plats för över 300 bättre, begagnade bilar. Vi söker nu dig som är driven, positiv och entusiastisk som vill vara med på vår fortsatta resa i rollen som teamledare över anläggningens inköpsavdelning.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som teamledare hos oss krävs det vilja, engagemang och att alltid sätta laget för jaget! Vi söker dig som är trygg och erfaren ledare, gärna med kunskap från personbilsbranschen och stor vana av sälj och att hantera människor på alla nivåer. Vi söker dig som känner dig lika bekväm med att coacha dina medarbetare som att jobba strategiskt med våra inköpsprocesser. Din främsta uppgift är att samla, organisera och leda inköpsavdelningen i Göteborg till fortsatt framgång.

I övrigt ser vi att du:
 • Har kunskap om begagnat bilmarknaden och bilvärdering
 • Har stort intresse av att göra lönsamma affärer och tjäna pengar
 • Har tidigare erfarenhet som ledare, gärna inom försäljning/detaljhandel
 • Har känslan för teamarbete
 • Kan skifta mellan operativt och strategiskt arbete
 • Drivs av att jobba efter uppsatta mål
 • Är social och omtänksam
 • Har god arbetsmoral
 • Har en bra anpassningsförmåga
 • Trivs med att arbeta i ett högt tempo
 • Du har B-körkort.
Arbetsuppgifter:
Som teamledare över inköpsavdelningen i Göteborg ser vi att du ska kunna bygga teamkänsla, uppnå butikens, inköparnas och dina egna personliga mål med en glad och positiv attityd samt med en känsla för bra affärer. Du kommer även arbeta med vårt lager och inköpsprocesser tillsammans med vår butikschef. Det krävs att du kan samla, organisera och leda målstyrt. Ett mycket omväxlande och roligt jobb för rätt person. Du köper inte bara bilar utan du skapar relationer!
Du kommer rapportera till vår inköpschef i Stockholm som du även kommer ha ett tätt samarbete med.

Vi erbjuder dig:
En chans att vara med och påverka redan från början. Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. På Kamux blir du "en i gänget" och du kommer arbeta i nära samarbete med butikschefen och den kommande stationschefen. Hos oss utvecklas du inom ledarskap och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

Vad innebär det då att jobba på Kamux?
Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas. Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med.

Ansökan:
Är du vår nya teamledare inom inköp? Skicka i sådana fall in ditt CV och personliga brev senast 17 oktober via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på andra sätt än via vårt rekryteringssystem.
För mer information kontakta Inköpschef Axel Dahlin, axel.dahlin@kamux.se, telefon 073 084 41 36.

Vi ser fram emot din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på bättre, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.

Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 22 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1300 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 300 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fordon, Försäljning
Underkategori
Innesäljare

Inga fler jobb från Kamux AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga