Klintberg & Way Automotive AB · Publicerad 8 okt

Klintberg & Way Automotive söker en erfaren ekonomiassistent som vill vara med på en spännande resa i ett expansivt bolag. KW Automotive är ett entreprenörsdrivet bolag med korta beslutsvägar och prestigelös kultur där du får stor möjlighet att påverka verksamheten. Bolaget har 18 anställda varav 6 personer sitter i Göteborg. Huvudkontoret ligger i Lugano och där sitter VD, marknad och kvalité. I Göteborg finns ekonomi och logistik. Bolaget har även verksamhet i Bremerhaven.

I rollen som ekonomiassistent kommer du fylla en viktig funktion på KW Automotive. Det är en bred och självständig tjänst där du rapporterar till företagets CFO och arbetar i nära samarbete med ekonomichefen. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med flera olika kontaktytor med både återförsäljare och andra bolag inom koncernen.

Övergripande ansvarsområden:
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Fakturahantering
  • In- och utbetalningar
  • Kontoavstämningar
  • Löpande bokföring
  • Delaktig i kassaflödesprognoser
Vi tror att du har en relevant utbildning inom ekonomi/redovisning och flera års erfarenhet från en liknande roll, gärna från verksamhet som involverat internationell handel och importverksamhet. Erfarenhet av affärssystemet Navision är meriterande. Bolaget har verksamhet i flera länder och det är därför viktigt att du uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska. Tyska är meriterande.

Som person är du självgående, lösningsfokuserad och noggrann. Rätt inställning och en trygghet i din kompetens är viktigt. Du är social och kommunikativ och har en positiv inställning. Du trivs i en öppen, lättsam och entreprenörsdriven miljö och motiveras av möjligheterna att påverka och bidra till utveckling av system och rutiner.

Låter det här intressant? Tveka då inte att ansöka snarast!

I denna rekrytering samarbetar KW Automotive med Jerrie AB. Välkommen med din ansökan med CV och Personligt brev via jerrie.se senast 23 oktober. Om du har frågor kontakta rekryteringskonsult Sabina Svensson på sabina.svensson@jerrie.se eller 0735-001387.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Klintberg & Way Automotive har sitt säte i Göteborg, och är den snabbast växande enheten inom Klintberg & Way Gruppen - en underkoncern till Anders Hedin Invest. Klintberg & Way Gruppen har tre fokusområden: Reservdelar och tillbehör (Europas största grossist av reservdelar och tillbehör till amerikanska bilar), Däck (generalagent i Sverige för ett flertal ledande globala däckmärken), samt den nystartade Automotiveverksamheten (sedan oktober 2017 officiell importör av Dodge personbilar och RAM pickuper för hela Europa). Anders Hedin Invest-koncernens omsättning beräknas under rullande 12 månader uppgå till 30 miljarder SEK efter nyligen genomförda förvärv. Koncernen kommer sälja ca 85 000 fordon under rullande 12 månader och ha 2 700 anställda.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga