Konfidentiell uppdragsgivare · Publicerad 18 okt

Vår kund är ett välrenommerat företag inom sitt område som söker ny VD för ett tydligt tillväxtuppdrag. Bolaget har huvudkontor i Göteborgsområdet, är privatägt och har sedan några år en extern styrelse. Verksamheten utgörs av tjänster med leverans i långa relationer med industriella kunder. Omsättningen är ca 80 mkr och tillväxten sker genom utveckling av befintliga kunder och på en större geografisk marknad.

Huvudsakliga uppgifter:
  • Leda och driva organisationen med hög prioritet på affärer och kunder
  • Utveckling av verksamheten och kunderbjudandet i linje med affärsplanen
  • Ett engagerande ledarskap för effektiv organisationsutveckling
  • Försäljning och förhandling på ledningsnivå
Vi söker dig som har framgångsrik erfarenhet av affärsutveckling och industriell tjänsteförsäljning, där du haft självständigt resultat- och personalansvar och har arbetat i ledningsgrupp. Du har troligen arbetat i mindre företag men är van att göra affärer med större bolag. Det är en fördel om du har förståelse för drift och produktion. Goda kunskaper i ekonomi samt svenska och engelska i tal och skrift är förutsättningar för rollen.

Som person är du resultatorienterad och energisk och arbetar uthålligt med både kort och långt perspektiv. Du är en trygg och erfaren ledare som skapar och utvecklar goda relationer såväl internt som externt. Du trivs i en prestigelös och operativ miljö med stort fokus på service och nöjda kunder.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 22 oktober. Ytterligare information om företaget ges till kandidater vid intervju. Vid andra frågor, ring Christina Fredriksson 0702-71 51 40.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
VD & Koncernchef
Rekryteringen hanteras av
Maquire Sverige AB