Konfidentiell · Publicerad 14 jan 2021

OM TJÄNSTEN:
Du blir del av ett team om ca 25 personer som arbetar med datorer och styrsystem till komplexa produkter som kräver hög pålitlighet och noggrannhet. Majoriteten av gruppen arbetar med embedded-utveckling där man kör C samt testsystem som bygger på C++ eller Python. Den andra delen i gruppen arbetar med FPGA/ASIC-design och då framförallt VHDL som språk. Teamets fokus är att bygga delsystem och leverera komponenter till utrustning som sedan används i försvaret eller rymden.

För att lyckas i denna roll är du en person som trivs att arbeta hårdvarunära och kan C-baserade språk väl där du kanske suttit och pillat med olika projekt på fritiden. Det kan exempelvis röra sig om att programmera Raspberry Pi's till något projekt etc.

VI SÖKER DIG SOM:
Du har en teknisk högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenheter inom något/några av följande områden:
  • Kunskap inom C/ C++
  • Förståelse för hur FPGA fungerar
  • Viss kunskap om VHDL
Stort plus om du har kunskap i Python

Som person ser vi att du är öppensinnad och gillar att arbeta i en komplex miljö. Att hantera nya frågeställningar och miljöer ser du som en naturlig del av jobbet och du väljer enkla och effektiva lösningar. Du är öppen för att prova olika teknikområden och vill utvecklas både personligt och professionellt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Friday med ambitionen att gå över till kund förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Dino Segetalo
  • Lön: Månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga