Konfidentiell · Publicerad 7 sept 2021

Ditt uppdrag

Nu söker vi dig som vill arbeta som uthyrd konsult genom oss på Wise Professionals ute hos vår kund, som lön- och HR administratör. Detta är ett uppdrag på heltid under ca 4 månader med möjlighet till förlängning för rätt person. Dina främsta arbetsuppgifter som lön- och HR administratör kommer bland annat att vara:
  • Support med olika avtal, t.ex. anställningsavtal
  • Ange, uppdatera och säkerställa en hög kvalitetsnivå för alla HR -data i olika HR -system
  • Personaladministration och pågående registreringar
  • Samarbete med extern löneleverantör och andra tredjepartsleverantörer inom HR -området
  • Stötta anställda i olika frågor relaterade till HR -administration
  • Stöd till HR -organisationen på andra områden vid behov
Din bakgrund

Du har med fördel en utbildning inom lön eller har samlat på dig arbetslivserfarenhet relaterad till ekonomi, lön, HR och administration under några år. Vi tror att du är en fena på att arbeta med administrativa uppgifter samt behärskar Excel mycket bra då större delen av arbetet kommer ske i Excel. Vi ser gärna att du arbetat med lön förut, du behöver inte ha suttit med hela löneprocessen själv men det är viktigt att du har den bakomliggande förståelsen för löneprocessen. För att du ska trivas i denna rollen ser vi att du är noggrann och har förmågan att arbeta strukturerat. Du gillar ordning och reda och har ett öga för detaljer och avvikelser.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag kommer bli din framtida konsultchef och heter Anette Hartlin, mig når du på anette.hartlin@wise.se.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga