Konfidentiell · Publicerad 13 okt 2021

För vår kunds räkning, ett bolag inom medtech, söker vi nu en erfaren projekt- och produktionsledare. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals med start omgående och kommer att pågå i ca 4-6 månader på heltid.

Om uppdraget
Du får förmånen att arbetsleda ett team om 4 duktiga och drivna medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa konsumentdrivande marknadsföring och kommunikation. I rollen som projektledare förväntas du vara den som säkerställer att rätt projekt prioriteras, den som tar initiativ till nya actions i syfte att nå teamets uppsatta KPI:er.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Leda det operativa kampanjarbetet i syfte att öka befintlig kunddatabas samt generera fler leads. Att sätta upp KPI:er, driva samt följa upp kampanjresultat och även ha slutansvaret för innehållet i kampanjerna i både layout och text.
  • Ansvarig för kanal-/medieval för marknadsförings- och kommunikationskampanjer för konsument.
  • Ansvara för att planera och sätta upp årliga kampanjplaner utifrån övergripande strategier och guidelines.
Din Bakgrund
Vi ser gärna att du har en kandidatexamen från högskola/universitet samt några års erfarenhet från en lokal marknadsavdelning om minst 2-3 personer där du har agerat projektledare och även haft personalansvar.

Vidare har du erfarenhet av att arbeta med kampanjer i olika kanaler och uppföljning av dessa samt ett genuint intresse för att utveckla och korrigera texter.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl skriftligt som muntligt.

Om dig
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är en riktig doer och det bästa du vet är att få jobba med affärsdriven och värdeskapande kommunikation. Du är uthållig och konsekvent i ditt sätt att arbeta, duktig på att leda projekt och gillar samtidigt att förstå din affär i detalj.

Som ledare är du trygg och positiv och brinner för att utveckla andra. Du trivs med att sätta en tydlig riktning och ser till att laget arbetar tillsammans för att nå målet. Vi ser gärna att du har ett ödmjukt och coachande förhållningssätt.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vill du veta mer?
Låter det intressant och som något för dig?

Frågor om processen skickas till oss på KIMM. Stephanie Grammenidis är ansvarig konsultchef för processen och nås enklast på mail: stephanie.grammenidis@wise.se.

Dessvärre kan vi inte ta emot några ansökningar via mail utan ansöker gör du direkt på kimm.se /via ansökningslänken. Tänk på att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du funderingar om hur det är att vara konsult via oss på KIMM? Då kan du läsa mer HÄR

Inledningsvis behöver du bara skicka in ett CV och/eller länka till din LinkedIn profil.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
27 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
PR & Kommunikation

Inga fler liknande jobb tillgängliga