Konfidentiell · Publicerad 29 juni 2021

OM TJÄNSTEN:
Vår kund är verksam inom den marina sektorn där du i din roll som Quality Coordinator kommer att ha en central roll i företagets PVU-produktion (Pump Vaporizer Unit). Rollen innefattar en rad olika ansvarsområden där proaktivt agerande i kombination med koordinering och kommunikativ förmåga är centralt. Du kommer bland annat koordinera testning av tillverkade produkter och delar av projekt, ansvara för tilläggsprovning av material samt vara kontaktyta mot underleverantörer som utför exempelvis provtryckning eller röntgen.

Du kommer också att arbeta med mekaniskt slutförande där du checkar av enligt en P&ID (Piping & Instrumentation Diagram) i syfte att säkerställa korrekt montering av samtliga delar. Du blir den som koordinerar och leder möten som berör mekaniskt slutförande vilket ställer krav på att du har kunskap inom området.

Utöver att också vara den som har ansvaret för materialidentifiering i produktion och säkerställer att samtlig dokumentation finns till hands kommer du också sköta all dialog med olika klassningssällskap som ex. Lloyd's Register eller American Bureau of Shipping.

Sammanfattningsvis kommer du att:
 • Stötta PVU-organisationen med koordinering av materialtestning och klassificering
 • Vara kontaktyta mot tredjepartsleverantörer
 • Ansvara för slutförandet av PVU-projekten enligt stanslista
 • Sköta certifikathantering
 • Ansvara för dialog med klassningssällskap
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en teknisk bakgrund inom industri/engineering eller marina sektorn
 • Talar och skriver flytande på svenska och engelska
 • Har kunskap inom P&ID (Piping & Instrumentation Diagram)
 • Kunskap i Office-paketet, framförallt Excel
Vi ser gärna att du har arbetat i en roll som innebär antingen projektledning eller koordinering sedan tidigare. Har du dessutom god erfarenhet av marin sektor är det ett stort plus.

För att lyckas i rollen behöver du: Besitta en stor kommunikativ förmåga och motiveras av driva på när projekt stannar av. Du trivs bra med att arbeta självständigt, vågar ta initiativ och kan prioritera bland flera brådskande uppgifter. Det är av stor vikt att du har hög personlig struktur samt öga för detaljer.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. Anställningen är initialt en projektanställning men för rätt person kan det finnas möjlighet till fortsättning.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, dagtid
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktperson: Dino Segetalo
 • Startdatum: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid dock som längst 1 månad. Önskar start v.33-34.
 • Lön: Fast månadslön, marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord; Projektinköpare, buyer, supply chain, logistic
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga