Konfidentiell · Publicerad 17 nov 2021

OM TJÄNSTEN:
Hos vår kund arbetar det idag 90 stycken som sitter i moderna kontor i centrala Göteborg. IT-avdelningen består av 26 personer varav cirka 20 är utvecklare, främst seniora, uppdelade i fyra olika scrumteam och utvecklingen görs både mot webb, app och hårdvara. I rollen kommer du arbeta tillsammans med seniora kollegor och utvecklas som frontendutvecklare, samtidigt som du får möjlighet att bredda dig mot exempelvis fullstackutveckling eller DevOps om du vill göra det! Utvecklingsteamet jobbar flexibelt och det finns stora möjligheter till att jobba remote.

VI SÖKER DIG SOM:
Har en relevant eftergymnasial utbildning eller något års erfarenhet från frontendutveckling. Om du inte har någon arbetslivserfarenhet är det meriterande om du kan visa upp större programmeringsprojekt.

Vidare ser vi att du har erfarenhet ifrån:
  • JavaScript, HTML, CSS
  • Angular eller något annat JavaScript-ramverk
Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet av Azure eller någon annan cloudlösning
  • Har erfarenhet av programmering i Microsoft-miljö
Stor vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker är en driven person som trivs i att arbeta i tätt samarbete med kollegor. Vidare ser vi att du är en prestigelös, positiv och hjälpsam person som inte är rädd för att ställa frågor.

Då all dokumentation och intern kommunikation sker på svenska krävs det i denna roll att du skriver och talar flytande svenska.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday med ambitionen att du efter en tid blir direktanställd av kundföretaget.

Övrig information:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktperson: Pontus Somi, pontus@friday.se
  • Lön: Konkurrenskraftig, fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - every day”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 jan 2022
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga