Konfidentiell · Publicerad 16 apr 2019

OM TJÄNSTEN:
På Saab blickar de ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. De samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar deras utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Affärsområdet Surveillance på SAAB erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd samt system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.

Affärsenheten Surface Radar Solutions ansvarar för mark och sjöradarsystem. De är 430 anställda, varav 250 i Göteborg. Övriga finns på deras siter i Syracuse, USA, och i Halden, Norge.

Du kommer att ingå i sektionen Signal and Data Processing som ansvarar för system och mjukvaruutveckling hos Surface Radar Solutions.
Är du redo för att forma framtiden inom test och verifiering för nästa generations övervakningsradar och dessutom vill utvecklas inom test, testmetodik och testautomatisering för mjukvara i komplexa system? SAABs grupp har hög kompetens inom test och verifiering och har som mål att kontinuerligt sträva efter att förbättra metoder, arbetssätt och verktyg för att utveckla produkter med högsta kvalitet.

Du kommer att tillhöra ett Agilt tvärfunktionellt team som arbetar med mjukvaruutveckling av system för dataanalys och målföljning. Teamet ansvarar för att utveckla lösningar från ide till färdig produkt, testköra i deras radarlabb och leverera till kund.

Med en karriär hos SAAB uppmuntrar de dig att sikta högt. Du får göra ditt bästa i en konstruktiv miljö där samarbete är i fokus. De vill att du ska tänka stort och de ger dig friheten och stödet du behöver för att förvandla dina idéer till framgångar. Du kommer fortsätta att utvecklas genom hela din karriär - SAAB vet att kontinuerligt lärande hos sina medarbetare är avgörande för att behålla sin position som global ledare inom teknik.

VI SÖKER DIG SOM:
För denna roll tror vi att du har relevant eftergymasial högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Vi lägger absolut mest vikt vid ditt genuina intresse för mjukvarutest och/eller mjukvaruutveckling, kanske har detta gett sig uttryck i relevanta hobbyprojekt.

Det är meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet inom några av dessa områden:
  • Testautomatisering
  • Exploatory testning, Requirement based testning
  • Fitness, Java profilering, Git, Linux
  • Continuous integration
  • Kommunikationsförmåga i form av presentationer samt rapporter i skriftlig text
Du är säker i ditt utförande och kan presentera och kommunicera resultatet av ditt arbete. Du gillar att arbeta i team och lösa komplexa problem tillsammans med andra. Du ser det som en utmaning att ställas inför nya problem och ser det som en naturlig del av jobbet.

Arbetet genomsyras av SAABs gemensamma värderingar "Courage, Curiosity, Togetherherness, Transparency, Passion och Respect".

Denna roll omfattar arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed krävs ett svenskt medborgarskap. Dessutom är det ett krav att du behärskar det svenska och engelska språket flytande.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid, dagtid
  • Placering: Göteborg, 10 minuter med spårvagn från Korsvägen
  • Kontaktperson: Ari Gamal
  • Lön: fast, marknadsmässig månadslön
  • Start: Så snart som möjligt eller efter du tagit din examen i juni
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om SAAB:
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där de ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord; Test, Testutvecklare, Backend, Java, Quality Assurance, Programmerare, Systemutvecklare, Junior, IT, Teknik, Tech, Ingenjör, Utvecklare
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 maj 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare , Testare

Inga fler liknande jobb tillgängliga