Konfidentiell · Publicerad 15 okt 2021

OM TJÄNSTEN:
Vår kund är ett mindre men välmående bolag som sitter i centrala Göteborg och utvecklar ett integrerat CRM- och callcentersystem. Just nu utvecklar företaget en ny produkt som för tillfället är i ett betastadie och ska vidareutvecklas innan full release. Vår kund sitter i en modern utvecklingsmiljö i Linux, i en arkitektur som bygger på microservices. Backendutvecklingen görs i Python och frontendutvecklingen sker i Angular.

Du kommer tillhöra ett sammansvetsat team som idag består av tre seniora utvecklare, där tanken är att du kommer få möjlighet att utbildas både externt och internt för att sedan vara med och bidra i utvecklingen. Till att börja med kommer du arbeta med backendutveckling i Python, men sedan finns det stora möjligheter till att utvecklas och forma din roll, exempelvis mot fullstack, test, DevOps och arkitektur.

Vi söker dig som:
Är en duktig programmerare! Om du är självlärd och har jobbat i något år med objektorienterad utveckling eller om du har läst en YH- eller högskoleutbildning och vid sidan om har gjort något större programmeringsprojekt är du absolut rätt person för denna roll. Du behöver nödvändigtvis inte ha erfarenhet ifrån just Python så länge du tidigare har arbetat i något annat objektorienterat programspråk.

Stor vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker är en person som trivs på ett mindre bolag och i en platt organisation och på så sätt gillar att vara delaktig i de beslut som tas. Dessutom tror vi att du har ett brinnande intresse för programmering och trivs att jobba i tätt samarbete med andra utvecklare!

Om anställningen
Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att Friday och vår kund tillsammans ansvarar för rekryteringsprocessen men att anställningen sker direkt till kund.

Övrig information
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg
  • Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid
  • Rekryteringsansvarig: Pontus Somi
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Back-end utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga