Konfidentiell · Publicerad 7 sept 2021

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en mjukvaruägare, som kommer arbeta i automotive-branschen med avancerad teknik och hållbara transportlösningar med syfte att förbättra samhällets framtid. Du kommer vara en viktig del i en platt avdelning som består av flera mindre team. Som mjukvaruägare ansvarar du för mjukvaran under hela produktens livstid, och är kontaktperson för mjukvaran gentemot resterande avdelningar och team på företaget.

Som mjukvaruägare jobbar man nära avdelningens utvecklings- och testteam för att följa deras arbete, samt rapportera produktens status till ledningsgruppen och dess fortsatta arbete med eftermarknad och kvalitet. Du kommer utföra analyser vid eventuella fel, och sätta planer på det fortsatta arbetet för att åtgärda problemen.

VI SÖKER DIG SOM:
Vill arbeta brett med mjukvaran, och ha en koordinerande roll mellan alla väsentliga delar i en mjukvaras uppbyggnad. Du lockas av att ta en ansvarsposition, att arbeta med breda kontaktytor och att bli expert på mjukvaran. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en kandidatexamen inom datateknik eller liknande. Arbetslivserfarenhet och en masterexamen är meriterande men inget krav.

Vidare kommer stor vikt läggas på personlig lämplighet. För att lyckas i rollen har du ett genuint intresse för tekniken och är därmed nyfiken att sätta dig in i företaget och deras intressenters behov. Du är samarbetsvillig och kommunikativ då daglig dialog med både interna och externa intressenter förekommer. Vidare är du en problemlösare och ser ständigt till att komma med kreativa lösningar i mjukvarans alla faser.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter denna period blir direkt- och tillsvidareanställd av kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt
  • Kontaktuppgifter: Arvid Persson, arvid.persson@friday.se
  • Lön: Fast månadslön
  • Start: September
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga