Konfidentiell · Publicerad 11 juni 2021

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en testare för att täcka ett föräldravikariat under 6 månader. I din roll kommer du att arbeta med test av applikationer i Android-miljö men även en mindre del iOS. Bolaget har även en webbplattform där du också kommer göra en del enklare ticket tester.

Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam som arbetar med utveckling av plattformen och ha ensamt ansvar för testningen. Du är du med i veckovisa start-up möten i syfte att lägga rätt fokus och få information om vad som ska testas och säkerställa att man utför arbetet under rätt förutsättningar. Arbetet kommer att inledas med att gå bredvid personen som har rollen idag under drygt 2 veckors tid samt att du har en produktägare som kan stötta vid frågor.

Produkterna som utvecklas är medicintekniska vilket sätter stora krav på god kvalité och dokumentation i testerna man gör på mjukvaran. Du kommer att testa löpande under tiden man utvecklar appen och nya features. Du kommer också se till att all kommunikation till backend-sidan fungerar som tänkt i syfte att fungerande features inte ska krascha. I samband med release kommer du även ha ansvar för att utföra regressionstester till applikationerna.

VI SÖKER DIG SOM:
Har relevant eftergymnasial på YH, högskole- eller universitetsnivå. Du kan också ha relevant arbetslivserfarenhet som motsvarar studieerfarenhet. Vi lägger absolut mest vikt vid ditt genuina intresse för mjukvarutest och testtekniker som används i modern utveckling. Du har en passion för att skapa en stabil testmiljö och stödja utvecklarna med hjälp av bolagets olika testverktyg, kanske har detta gett sig uttryck i relevanta hobbyprojekt.

Du bör ha kunskap inom:
 • Manuell testning
 • Erfarenhet i att skriva rapporter och dokumentera utförda tester
 • Arbete enligt agila metoder
 • Svenska såväl som Engelska språket
Det är meriterande om du har:
 • Kunskap i automatiserad testning
 • Kunskap i Flutter
 • Tidigare arbetat i Jira
OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund är verksamma inom den medicintekniska sektorn med en egenutvecklad mjukvaruplattform.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Friday. Då det rör sig om ett föräldravikariat har vi en uppdragsperiod om 6 månader. För rätt person kan det öppnas upp för en fortsättning även därefter.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: 16 Augusti
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktperson: Dino Segetalo, dino.segetalo@friday.se
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 juli 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare

Inga fler liknande jobb tillgängliga