Konfidentiell · Publicerad 13 okt 2021

OM TJÄNSTEN:
Kunden arbetar med marina fartygsprojekt där projekten man för närvarande arbetar med rör leverans av bränslesystem. För närvarande befinner man sig i slutfasen för många av de projekt man arbetar på där ditt ansvar blir att sätta dig in i projekten samt färdigställa dessa. I ditt dagliga arbete kommer du bland annat att arbeta med framtagande av projektplaner, koordinera med kunder, ta in protokollunderskrifter samt föra dialog med berörda parter om leveranser och inkommande material i syfte att hålla tidplan.

Teamet i Göteborg består av 3 personer med ytterligare projektkollegor som sitter globalt och då framförallt i Tyskland.

Sammanfattningsvis kommer du att:
 • Leda projekt utifrån utsatt projektstruktur och kundkrav
 • Rapportera projektframsteg på månadsbasis
 • Ta ansvar för kostnadshantering med stöd från projektteamet
 • Sköta projektavslut och överlämning till kund samt eftermarknadsavdelningen
 • Arbeta med löpande processförbättringar
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en teknisk bakgrund inom industri/engineering. Bakgrund inom marin sektor är stort plus.
 • Talar och skriver flytande på svenska och engelska
 • Kunskap i Office-paketet, framförallt Excel
Vi ser gärna att du har någon erfarenhet från skola, deltidsjobb eller praktik som berört projektledning sedan tidigare.

För att lyckas i rollen behöver du: Besitta en stor kommunikativ förmåga och motiveras av driva på när projekt stannar av. Du trivs bra med att arbeta självständigt, vågar ta initiativ och kan prioritera bland flera brådskande uppgifter. Det är av stor vikt att du har hög personlig struktur samt öga för detaljer.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. Anställningen är på minst 6 månader framåt men man ser att orderingången är stor nog för att det för rätt person finns möjlighet att fortsätta på lång sikt framöver.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, dagtid
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktperson: Dino Segetalo
 • Startdatum: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid dock som längst 1 månad.
 • Lön: Fast månadslön, marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord; Projektinköpare, buyer, supply chain, logistic
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga