Konfidentiell · Publicerad 13 sept 2019

Ditt uppdrag
För vår kunds räkning söker vi nu en löneadministratör. Det här är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start i oktober. Du kommer att jobba med lönehantering för 400 personer.

Du kommer att tillhöra ett härligt team. Företaget månar om att medarbetarna ska trivas och få en intressant karriärutveckling.

Arbetsuppgifter:
  • Lönehantering för ca 400 personer
  • Löpande administration och uppdatering av lönesystemet Flex
  • Hantering av anställningsavtal
  • Löpande personaladministration, rapporter och underhåll av olika filer
  • Skapa underlag för årlig lönerevision & stötta chefer administrativt
  • Hantering av bonusar
  • Rapportering och statistik
  • Pensioner och försäkringar
  • Diverse HR-administration
Din bakgrund
Vi söker dig som har en yrkesutbildning eller motsvarade inom lön med 1-2 års erfarenhet av lönehantering. Som person är du kommunikativ och har ett genuint intresse för service och människor samtidigt trivs du med att leverera och är målinriktad. Du är lösningsorienterad och har lätt för att räkna och förstå lönegrundande principer och kommunicerar väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas i rollen söker vi dig som är effektiv, har eget driv och ser lösningar istället för problem. Som person är du noggrann, lösningsorienterad och har social förmåga och inser vikten av god service.

Du har grundkunskaper i Excel och kan svenska obehindrat i tal och skrift.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se) och konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga