Konfidentiell · Publicerad 19 feb 2021

Det här är ett konsultuppdrag på inledningsvis sex månader via rekryteringsbyrån Wise Professionals. Uppdraget är på heltid och du kommer att arbeta på vår kunds huvudkontor i centrala Göteborg. Vår kund är ett industriföretag med ca 900 anställda och har verksamheter på ca 25 orter i Sverige.

Ditt uppdrag och vad vi söker

I ditt uppdrag som Lönespecialist så kommer du att vara länken mellan vår kund och Aditro som är deras externa lönepartner. Du kommer att fungera som ett konsultativt stöd och se över bolagets processer och ha möjlighet att kunna effektivisera arbetssätten och komma med förslag på förbättringar. Du ansvarar för administration och arbetssätt i gränssnitten med Aditro, HR, IT och ekonomi samt en mängd andra varierande arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter du kommer hantera är fackavgifter, pensionsavsättningar, fodringar av anställda, vara kontaktperson för komplexa lönärenden, hantera bokföringsfiler från Aditro, semesterårsskiften, avstämningar tidbanker, slutlöner och lönerevisioner.

Det är en fördel om du sen tidigare är van att hantera många löner och har erfarenhet av att arbeta i bolag som arbetar med förvärv av andra bolag. För att lyckas i den här rollen så har du har en bred erfarenhet utav att hantera olika kollektivavtal och lönearter. Du har en god förståelse för hur man sätter upp olika kollektivavtal i system. Ett krav är att du sen tidigare har arbetat med kollektivlöner, hanterat skifthantering och skiftschema och vet hur du ska sätta upp detta i systemet.

Vem är du?

Du har gedigen erfarenhet utav att arbeta med hela löneprocessen och dess olika delar och förutom detta så har du en bakgrund inom ekonomi och en god ekonomisk förståelse. För att komma in i konsultrollen på rätt sätt behöver du vara flexibel som person ha en förmåga att både anpassa dig så väl som att snabbt kunna sätta dig in i nya situationer. Vi ser gärna att du, liksom vår kund, värderar samarbete högt då teamet präglas av en stark vilja att bidra och komma med lösningar. Som person värdesätts också att du är relationsskapande och har hög integritet.

Självständighet är ett nyckelord och samtidigt som det är av yttersta vikt att vara kommunikativ, pedagogisk och arbeta rådgivande. Du bör vara van att ha många kontaktytor och måste inspireras av den delen av jobbet. Du kan växla mellan att arbeta såväl operativt som strategiskt och drivs av att kunna bidra med din kompetens. Du har förmåga att prioritera, arbeta proaktivt och har en hög integritet och professionalism är en självklarhet i rollen.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta mig om du har frågor eller om undrar hur processen ser ut framöver. Du når mig på (anette.hartlin@wise.se , 073-5216504).

Jag går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Uppdragen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Jag ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga